Alla inlägg under juni 2011

Av Love Borg - 5 juni 2011 10:44

Chill med Ludowski. Trevligt, ända tills det uppstod blodvite !!! Alltså här förutsätter man att det ska bli en lugn fin kväll med massor av chill… Inte helt överraskande började vi känna oss sugna på nåt ätbart… Förslog varma mackor? Förslaget mottogs på ett bra sätt av både Ludowski och Jeppson med polare…Väl i köket så började man tillverka dessa smarrigheter… Då gjorde jag misstaget att ropa in Polacken för att göra mig sällskap. Väl där greppade han kniven utan att fråga ! Oooops tänkte jag, men man säger inte emot Ludowski, i alla fall inte då han står med en stor förskärare i högerhanden… En snabb tanke bara – vart har jag första hjälpen ?? Okej, i fiskelådan !

Mycket riktigt, när han höll på att skiva den tredje tomaten så var olyckan framme. Ni vet Polens flagga är ju röd och vit och nu var även Polacken röd och vit !!! Ett skarpt ”decimeter-djupt” jack i näven… Nu var goda råd dyra. Som en skållad iller sprang man till garaget, greppade fiskeväskan, vände ut och in på den, och där hittade man ett plåster….I det här fallet borde det ha varit ett BAMSE-plåster, men tyvärr hade jag bara vanliga straight original så det fick duga. Vi stoppade blodflödet och satt sedan handen i högläge…Ja, i högläge med en Kall Norrlands light i ett stadigt grepp ! Jajamän, så fixar man en skada…Det gäller att vara handlingskraftig när skadan är framme. Det har Mr Bear Grylls lärt oss under våra timmar tillsammans…De varma mackorna smakade utmärkt och är nu döpta enligt följande. ”Very warm sandwich with a touch of Polisch blood”

 

Extrem överlevnad

Bear Grylls är inte ovan vid extrema situationer då han både varit SAS-soldat och bestigit Mount Everest. Här pratar vi om Macho – TV i superliga-klass ! En av Tomachwskis och mina absoluta favoriter är Bear Grylls som lär oss överleva naturen och dess oväntade riskabla situationer. Vi bugar och bockar över att få delta på dina eskapader även om det är från soffan i stugvärmen, med en Norrland light i handen. Thanks Bear !


Det pågår kval till EM i fotboll och Sverige gjorde ju hela 4 mål mot Moldavien och ska ta sig an Finland på tisdag. Igår såg vi snuttar från flera matcher där lag som Frankrike, Norge, Portugal, Tyskland, Österrike, USA och Spanien deltog…. Vet inte om det är fler än jag som tycker det mesta liknar lägre divisionsspel när man ser landslagen nu. Med ett enda undantag – Spanien !!!

Kan det bero på att en stor del av FC Barcelonas lag spelar i Spaniens landslag ? Svar JA !

Andres Iniesta måste vara The Best Player in this world…

Står dock fast vid att den störste någonsin är Diego, Diego Maradona.

 

Zlatan håller kanske inte med…..Denna historien säger ju allt !

Året är 2006 och Figo, Ronaldo och Zlatan har alla hamnat i Real. Av någon anledning är de ute och åker bil tillsammans med Kluivert.

Kluiverts körkapacitet är ju inte så lysande och efter några pilsner så drar han rätt in i ett träd. Alla fyra dör. Som alla förstår så tar Kluivert steget direkt ner i helvetet.

Figo, Ronaldo och Zlatan tar sig dock upp till pärleporten där de välkomnas av Sankte Per som direkt leder dem in till vår Herre.

De tre stegar fram mot Gud som sitter på sin tron. Gud säger då:
- Figo, vad är det bästa med fotboll?
Figo bugar sig och svarar:
- Det bästa med fotbollen är att jag har kunnat sprida glädje till folket, tjäna pengar till mitt uppehälle och få se hela världen.

Gud ansåg att det var ett bra svar då han sa:
- Bra Figo, kom och sitt på min vänstra sida.
Gud tittade sedan på Ronaldo och sa:
- Och du Ronaldo, vad är det bästa med fotbollen?

Ronaldo svarar lite försynt:
- Herre, jag kommer från fattiga förhållanden och har lyckats visa mina medmänniskor att det finns en väg ut ur det hela och att man inte behöver vara dömd till ett liv i misär. Samtidigt har även jag kunnat sprida glädje till folket.
- Bra svarat Ronaldo, sade Gud, kom och sitt på min högra sida..

Gud tittade sedan på Zlatan och sa:
- Vad tycker du då Zlatan?
Zlatan tittar upp, harklar sig, spottar på marken och säger:
- Du sitter på min stol.


Okej då ska den här söndagen sätta igång... Vi hörs / Love

Skänker en tanke till Pal med lite övningar för Barca juniors. Kolla på dribblingarna nedan...

Av Love Borg - 4 juni 2011 14:34

Under en stor del av natten……nää, inget spännande egentligen utan BARA en Getingjä#el som förirrat sig in i en gardin och surrade som en besatt. Hur fan kan man ligga och lyssna så länge utan att hämta baseballträ´t och göra en homerun !!!

  

Lite väl mycket handlar om djur på nätterna numera. Fåglar, getingar, katter…… men inga nattfjärilar, nä !

Kung K hade förslag på nattfjärilar senast vi var på Kärleksstigen. Jaja, nån måtta får det va, va !

Kom förbi en kortis för att nämna att Falun kanske inte är så dumt ändå, :-) Nä så sant. Åsså sen Mora i MAJ, Pelle !


Apropå Dalarna så såg jag att allas vår Lennart Falk skulle spela Fågelbro GCC idag… Varnade honom för vattnet ! För en hel del år sedan hade jag och Min golf mentor Mr Wallindro kvalificerat oss för Sverigefinal på den banan…Dock hade vi en del problem innan den tävlingen. Det var så att Wallindro bokat en Greklandsemester och skulle komma hem dagen efter finalen !!!!! Det kan man kalla problem, va ! Hur som helst så bokade han en extra flygbiljett hem dagen innan den ordinarie hemresan. Det var väl ganska O-populärt hos hans kvinna som han lämnade därhän hor grekerna. Själv fick han ta en taxi till en hamn, en båt till fastlandet, en taxi till flygplatsen och sedan bli hämtad av mig på Arlanda… Vi anlände till Fågerbro sent på kvällen, det hade mörknat och man såg inte en skymt av golfbanan. På dagen hade jag och M varit och spelat in banan som det så fint heter. Jag kommer ihåg att jag spelade otroligt bra på inspelsvarvet tillsammans med ett par från Göteborg, kände mig oövervinnlig…Jaja, på morgon vid frukost började jag så sakteliga berätta för Wallindro om banans svårigheter. Vi startade med gott mod och förhoppning om att här kunde vi ställa till med en skräll och kanske bli ”Svenska mästare”……De blev inte riktigt så, för jag hade glömt eller förträngt allt vatten som finns kring denna golfbana…. Tror vi blev 6:a eller nåt efter diverse vattenbesök !

Jag fick aldrig veta hur mycket Wallindro satsade på extrabiljetter och grejer för att komma hem och spela finalen med mig…Men vi hade ganska kul, va !


Hämtade upp The fling idag för en fika. Uteplatsen är nu frilagd. Alla maskiner och målerisaker är borta….f.t. Skönt ! Boysen körde bullar och muffins till frukost….Tja, Why not ! Kanske dags att kliva upp med tuppen några dagar igen…


Länge sedan man kände vinden smeka över sitt ansikte, men idag ! Vilket gjorde att man genast skänkte en tanke till de som ”flyger med vindens kraft”.   


Kände mig speciell som blev skjutsad till Bolaget idag. Haha, inte pga att jag inte kunde köra själv, mer då att jag hade lite bråttom och kände att parkeringsplatserna inte fanns i massor… En par pavor och lite Humle hamnade i kassarna. Tack för skjutsen !

Som tack för skjutsen så har jag snickrat ett V75 system åt OSS… Må kusarna springa åt vårt håll idag. Vore cooolt om man kunde hämta ut en par miljoner. Vet exakt vad jag skulle göra !!!  

 


Nilsson funderar på att göra ett besök ! Hmm, den som lever får se ! Luddowich, den smidige polacken sägs också vara på väg hit. Skulle visst bara stanna på vägen ”och snygga till sig”…Hmm, spännande !


Food, hungrig nu ! Vi hörs / Love - nedan Freddie och Queen...

Av Love Borg - 3 juni 2011 21:28

Soptippen twice idag. Måste berömma organisationen på Ulvberget. Vid våra två rundor dit idag så var det ungefär 15 bilar i kö. Men de viftar och styr och har ett otroligt bra upplägg där nu. Tror inte det tog mer än en kvart vid båda tillfällena. Det som också är positivt är ju att Svensken generellt har blivit mycket mer miljömedveten. Förutom tippen så ser man vid olika miljöstationer en massa folk som lämnar tidningar och glas… DET ÄR BRA ! Å, jag tror jag nämnt det förut att man känner sig lite skurkaktig trots att man har rent mjöl i påsen när man kommer till Ulvberget….

Men när det är mycket folk så hinner de inte med att kolla så noga…det är skönt…Jag fuskar ändå inte !


Nu är det tätt igen. Ja, för nu har far fixat med ny kran och grejs… det var ett membran som blivit utslitet – På ”kranaffären” sa dom – ”den där kranen är ju trettio år gammal” ….och ;-)…Hehe nu är det tätt, va skönt! Tack igen !


Idag har jag haft främmande av två coola typer. Det var Ralph och Tootsie som gjorde mig äran och kom på besök. Shit vilka coolingar. Helt ostressade, lugna och mysiga hundar. Ralph la sig i min soffa och när jag kom fram till honom vände han sig på rygg och vill ha lite spaverksamhet i form av massage, eller åtminstone bli kliad. Tootsie stencool, men har inte stenkoll !


Andra gången den här veckan man varit på Kärleksstigen. Dock inte på nån mysig prommare. Däremot med innebandyboysen som idag fick löpa på lite mer. 11 lirare på plats, en ökning med 55% mot senast. Det är bra… på måndag ska vi löpa Cooper. Hoppas på stor uppslutning så vi får nåt att gå efter…


Har en Hyvelbänk, en raritet på c:a 75 år. Tänkte lämna in den för försäljning på ”Träffpunkten (där i källaren ni vet)… Hon ville gärna ta emot den och trodde säkerligen att någon ville ha den, men hon hade inte plats…Typiskt. Får prova HT då !


Very best Victory called today…Tur man satt ner! (Ni vet ju att Norrlänningar är tystlåtna)…

Men det var ju skojsigt. Får väl se om det blir en par Umeåturer i sommar. Vicke ska ju flytta till en lägenhet på Kungsgatan. Ska väl fixas och donas lite där innan vattensängen och kristallkronorna ska in !


Pokerchrille vill ju bjuda på kaffe. Alltså om man har 25 whiskeyflaskor – varför vill man då bjuda på kaffe?????? Thats the question today !


Bananen…Idag såg jag en snubbe ta och käka upp en banan inne på Coop. Jag kände dessutom den här snubben. Men jag har tystnadsplikt så jag säger inget. Hur som helst så verkade den god.


Imorgon är det lördag. Vi hörs / Love

Avslutar den här sessionen med Bryan Adams - Do I Have To Say The Words?

Av Love Borg - 2 juni 2011 22:12

Läckage...Det var då dags att få tvättmaskinen på plats. Snyggade till, putsade och gjorde den fin...Kopplade in, drog fast alla slangar och tänkte nu är det tvättdags...Drog på vattneeeeeeet.... SPLATSCH, det sprutade vatten från kranen !!!!! Det var ju inte så bra...Trodde till en början att det var dåligt ditsatt, men troligen har packningen gått sönder, torkat sönder ....Men kan den det på bara två veckor??? Jaja, Fadern löser nog det också... Märker och hör att även fadern hos Pal är inblandad i en del saker... Fäderna är bra !   


Soptippen...Oj va skit vi har lagt fram för en eller en par turer till Ulvberget imorgon. Dels från garaget, men även från vinden som "tydligen" fungerat som - "lägger det där för då syns det inte" ! Det kommer nog att ta "ett tag" att tömma... Ska fråga Maddis om hon kan tänka sig att "loppa bort" en del saker mot en sådär 20% av eventuella intäker.


Efter denna dags lit så orkade jag inte fixa käk...FEL, jag orkade inte laga nåt käk...Åkte på McDonalds och beställde 11 Cheeseburgare, 4 läsk, en milkshake och lite chillicheese...Maddis och Jocke och boysen hjälpte till att äta upp... Idag var det gott, men annars...kan de få va !

 

Antonio tyckte detta var en superdag...Han gillar att städa och få ordning. Hade ett leende på läpparna hela tiden. Han gillade också när grannarna sneglade på honom när han fyllde gräsplätten med grej efter grej... HAHA !


Vi tog en liten paus för att Fifasiera lite. Tog honom igår kväll och idag har jag visat att gammal är äldst. Mitt ROMA, ja på FIFA är Roma mitt lag....Guess why ? Antonio lirar med POOL såklart !


Nu är det filmtime för ungdomarna...Boysen , Maddis och Krickedik. jag själv sitter ju här och ska snart koppla upp mig på HB´s och lägga in försäongsträningen i kalendern...Möte söndag för att klarlägga en del frågor...


Pratglada norrlänningar har man ju hört talas om. Försökte chatta med en för en stund sedan. Efter 5 minuter hade han sagt orden "ja, durå, och helst....DÅ SA JAG ADJÖ!!!!

När önskemål om "en liten peng" kommer ska jag säga - Nä, nopp, njet......så får vi se vad som sägs !! HAHAHA!


Polacken tittade in. Han hade också jobbat hårt. Han hade ett grymt citat idag"a va fan kan man ta de stora skåpen själv, så gör man ju det". Killen flyttar själv saker som Hudik Flytt skulle va 7 gubbar för att klara ! På lördag ska "Tomachewski" å jag vila lite med en par Newcastle har jag tänkt, ja en par kalla Newcastle.

 

Pal, står säkert Pall för en par dagar till med sitt renoverande... Men kom ihåg att du ska vara fit for fight när vi ska fiska... DET tar kraft ska du veta...


Jamen dåså, VI hörs / Loven

Grymlings med MITT BÄSTA FÖR DIG 


Av Love Borg - 2 juni 2011 09:24

Good Mooooorning Blooggwooooorld !

Hoppas ni mår bra idag...Killen i nedanstående klipp kanske inte kände sig så superbra sekunderna efter detta utförande... ojojoj !

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/article13115764.ab   


Laddar nu med en kop java...

Kaffesorter   

Det finns tre huvudvarianter (arter) av kaffe:

Arabiskt kaffe (Coffea arabica) är den ursprungliga och mest betydelsefulla arten (75% av allt odlat kaffe). Det är ett 6–10 m högt träd, som i odling oftast tuktas till en 2–3 m hög buske. Dess milda smak har gjort den omtyckt och till den dyrast av de tre huvudarterna. Nästan allt kaffe som importeras till Sverige är Arabica.


Robustakaffe/kongokaffe (Coffea robusta) är en stark och oöm art som upptäcktes 1898 i Kongo (nuvarande Zaire). Robusta är lite bittrare och fränare i smaken än arabica. Det är inte lika populärt och därför billigare. Ca 25 % av det odlade kaffet är Robusta.


Liberiskt kaffe (Coffea liberica) odlas i Västafrika, och svarar för mindre än 1% av allt odlat kaffe.


I kaffevärlden indelas kaffe även efter producentland. Man talar sålunda om afrikanskt, brasilianskt, colombiakaffe etc....

Jag dricker Brynäskaffe - Gevalia, just nu iaf !
 
VG på färgsättningen av Pal...De va snällt sagt... Mottog dessutom ett tips om vad som kan provas om man står där i "8-vägskorsningen"  Det finns ju Autobahn genom Tyskland, Europaväg 4 till Portugal, and some left-traffic in Great Britain...åsså finns de ju gropiga bush-streets in other places ower this beautiful world.... Vi får se vart framtiden bär...   Solen är på väg tror jag. Iaf bestämde Kennethiooo dä igår...
 

Morgonens LIVERPOOL :

Pepe Reina säger till Marca att han aldrig velat lämna Liverpool.

Pepe  reina

"Jag är lycklig i Liverpool. Det är sant att vi hade en bra andra hälft av säsongen, men nu måste vi fortsätta göra framsteg", sade målvakten till den spanska tidningen.

"Jag är väldigt lycklig, och det är även min familj. Jag har aldrig önskat att lämna Liverpool."

- I say : Vem har någonsin i sitt hjärta velat lämna POOL ?

 

Avslutar morgonens ord-raljerande med en liten sång...

Lars Anders Johansson´s "Rent mjöl i påsen"   

Vi hörs / Love

Av Love Borg - 1 juni 2011 21:59

Skulle bara bjussa på en låt, men det blev några bokstäver också...

Missing that sort of times…en del fina förslag som tyvärr inte gick att lösa.…Måste lösa sådan närvaro för en stund såklart. Alltså skulle vilja skriva en del nu….men bäst att låta bli.


Vet inte hur det är för er som håller på med datorer. Men vart jag än råkar hamna vid en dator så krånglar det. Det är trögt, låser sig, krånglar ännu mer och man blir förbannad. Idag fick jag göra om samma sak två gånger extra bara för att det låstes och inte hann sparas…Jag blir förbannad !


Anton låter mig inte låna bollen, jag blir förbannad ! Fanshelvetesjävlaskit. Torsk hela tiden, knappt ett skott på mål. Ska göra FIFA-uppehåll nu……i minst 1timme ! Sen jäv#ar !


Vi hörs !!! / Love

Av Love Borg - 1 juni 2011 17:56

Idag kom Pal förbi och sa – NU äntligen förstår jag vad dina läsare menar…Ööööh, jaha?

- Jo, din bild kommer ju upp när jag skriver – klart dom tror det är du som skriver då!!!

- Jo, JA, typ det som jag försökt säga lite snällt….eller därför jag försökte skilja mig på bloggen utan att göra så stor skada för övrigt…. Nu har vi tillsammans ordnat så när Pal skriver så är det Pal som skrivit och när jag skriver , ja då är det jag som skrivit.

Känns som jag fått upprättelse efter att ha nedvärderats under en tid… är ju inte helt nöjd, så det skulle smaka med ett gl r n f s m f t upr (glas rött någon fredag så man får total upprättelse) HAHA !

 

Man tror ju inte att det är sant… Dagens citat ”har ju försökt, men han fattar ju inget”

Puuuh, vete sjutton hur detta slutar, eller kanske bäst att skriva, det blir nog ingen början på galenskapen…

 

Working togehther. Nu har man tyckt till. Man anpassar sig och gör sitt bästa. Ännu ett år med schäfern och Blondie – NICE ! Dessutom en ny bekantskap. Det ska också bli intressant. Ja, om nu sista ordet är sagt. ”Den som lyssnar får se”

 

Förstår om du inte kan förstå… Säkert har en del tänkt – men Hallå, vad dillar han om??? Förklaring följer : Det kan ju va så att man råkat ut för nåt, pratat, upplevt saker med bara en eller några få personer…Å, då kan det ju mycket väl vara skrivet vara till/för dessa…i första hand…

Alltså, Internt skrivet! Dock kanske den med fantasi och klurig finess kan sätta sig in i det hela och t.o.m kanske förstå…..


First run for some players today. Och sedan kör vi med fler på fredag. Ryktas att även Pelle ska börja löpa. Eller det gör han väl iofs redan, löper ! Nä, skoja ba! Ska bli kul med samma ambitiösa inställning och se vad vi kan ge gruppen. Många idéer flödar för tillfället.


Dock har jag svårare att samla mina tankar när det gäller andra saker – Står i en ”åttavägs-korsning” känns det som… Kloka råd mottages såklart…


POOL – Jamie Carragher : "Mitt jobb är att spela. Jag längtar redan till nästa säsong, börja om från början med blanka papper, och försöka nå framgångar med Liverpool FC." Thats our vicecaptain !

 

Återkommer möjligen lite senare för att göra en ny färgsättning...Fått en del klagomål på mina färger...Hmm !

Vi hörs / Love

Presentation


Love B´s blogg. här kommer det att skrivas det som faller mig in, just för tillfället...

Länkar

Senaste inläggen

Liverpool

Klockan är

Omröstning

Vad gillar du bäst?
 Liverpool FC
 Se på Tv
 Läsa en bok
 Fiska
 Blogga

Vädret

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards