Direktlänk till inlägg 17 november 2013

tivolicolours vs vitt

Av Love Borg - 17 november 2013 20:16

Längesen det kom nån skrift – konstigt då det finns massor av ord och tankegångar…Funderingar kring glädjeämnen och sånt där annat…skit.


Börjar med Liverpool som f.n ligger tvåa i tabellen med 7 segrar efter elva matcher. Senaste matchens första halvlek var såinihelvetebra så man blev alldeles varm och rosig om kinderna (överdrev lite…men bara lite).

Suarez-Sturridge-Couthinio-Gerrard-Cissokho-Sakho-Lucas….Hua, rysningar av glädje !!! Till våren hoppas jag vi ses på Anfield boys… Nästa match mot Everton kommande lördag !


Innebandyn fortgår. En serie som är ruggigt jämn och hård där de flesta lag kan slå varandra. Längesen division 1 var så. Spännande för dom som kikar tabell och funderar på slutplaceringar.

Träningen är rolig och viktigast naturligtvis…Ska inte säga att matcherna kommer i andra hand, men anser att det är viktigast att respektive spelare tar sig några procent framåt i sin utveckling. Skulle vilja ha en träning till i veckan samt fem spelare till i truppen. 20 utespelare och tre målisar, det skulle va finemang det…Läs detta rätt nu och fundera inte så mycket på innebörden ;-)

I mellandagarna tror jag att även jag ska SPELA innebandy…Tremanna-cup på Holmen…Hmmm, Elving, Pelle, Kennet, Love och en par jokrar – fniss !!!


För er som inte vet det så deltar jag i VM just nu !!!

Just det – VM i V75, det går sådär…Igår var det en sittning med Fahlberg, Knoten och The Big Trotting Man. Trevligt...Bör upprepas !


Ja, det där var ju riktiga grabbämnen det…Men ni som känner mej…lite vet ju att det finns annat också.

Pretty förvånad, förbannad, förtvivlad

Undrar varför, fattar inte varför, det liksom är svårt att förstå

hur det på det sättet kan bli, ja varför det ska vara si och så

Tänk, tänk rätt, ja vad som nu inte är det ickefelaktiga

Funderar som fan… Gör inte alla det !


Jaja, vidare går vi…Mitt kök håller på att skifta skinn. Från den tivoliaktiga, pastellen till ett mera strikt ljust gräddigt vitt med gråa inslag… Far hjälper till med kladdandet.


Kidsen har varit ganska osynliga i veckan...Men när dom dyker upp så är dom synliga :-)


Wasamusten är grym.


Dags att välja tapeter - Puuh


Dubbelmatch till helgen, Fre / Sön


Vilken fantastisk härlig blåst det var inatt. Lyssnade på varje bris :-))))


37 dagar kvar till Tomten...26 till granen :-)))

Höres / L


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Love Borg - 16 juli 2019 18:14

Imorgon 8-kamp...och då känns det som en era bryts...rutinen räcker inte mot ungdomlig framåtanda. Men ska kämpas ända in  till sista grenens sista pilkast. OM jag ska ge mig på en gissing av slutresultat så här dagen före så slutar "matchen" 32-41 t...

Av Love Borg - 12 juli 2019 07:30

Aftonbladets förstasida : - Rånad vid bankomat ! - Knivhöggs efter att ha vägrat ge bort mobilen ! - Selfies vid giftsjön ! - Tvingas fly undan superstormen ! - Ikonens förfall, tvingas sälja allt, skyldig 500 miljoner ! - Kraschade in i ...

Av Love Borg - 9 juli 2019 18:29

Tre dagar i sträck har det stått målning på programmet...fortsättning imorgon. Blir nog skapligt när det är klart. Efter det så ska det målas på Videvägen också...lite bara :-) Semestern började annars i Uppsala...många prommare, bl.a. en bit på en...

Av Love Borg - 8 juli 2019 08:04


Nu har det  gått ca "900 dagar" sedan det kom ord härifrån...Ingen vidare förklaring till det. Varför ska jag skriva egentligen? Jag menar, VEM skulle vilja läsa mina "kryptiska" funderingar? Eller skriften kanske inte är för någon annan, kanske in...

Av Love Borg - 28 november 2016 21:16

19 maj 2015 var senaste gången man lämnade ut några bokstäver. Och vad är då anledningen till att det blir just ikväll...Slumpen, förutbestämt eller en ren tillfällighet beroende på yttre omständigheter. Klart man kan fundera länge över detta...DOCK ...

Presentation


Love B´s blogg. här kommer det att skrivas det som faller mig in, just för tillfället...

Länkar

Senaste inläggen

Liverpool

Klockan är

Omröstning

Vad gillar du bäst?
 Liverpool FC
 Se på Tv
 Läsa en bok
 Fiska
 Blogga

Vädret

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards