Alla inlägg under juni 2011

Av Love Borg - 14 juni 2011 15:27

Skriver fast jag inte borde…but I need to! Det snurrrrrrar, men står ändå still – förklara den situationen den som kan. Alltså känns som man är på ett nöjesfält som åskådare fast man ändå åker karusell, around, and around and around. Vad kan hjälpa ?

  



Skänker EN STOR TANKE till Jennifer ! Stort tack för det du gör och har gjort, KRAM !

  


En prövningens tid för många. Alltså det är inte bara att gå rakt fram, det finns en hel del hinder som man måste undkomma eller ta sig över. Ibland med samlad kraft och vid andra tillfällen med klurighet och strategi. Tror många känner igen sig i det.


Mål, Hmm, ja måste sätta upp några mål nu för olika saker. Jag skriver dom på en LAPP här och nu och tänker att jag ska vika upp lappen om tre månader för att se hur det gick. Nån kan väl hålla en halv tumme…


Lunch a´la Italia, with a touch of basilica… Idag valdes lunchkamrat (er) med omsorg. En krydda stoppades medan andra tilläts. Ja, tur man väljer kryddblandning själv. J


Och till den store krigaren säger jag : Don´t give up !

  

Vi hörs / Love

Crowded House

Av Love Borg - 13 juni 2011 20:45

Don´t give up !


Av Love Borg - 12 juni 2011 16:12

Ren otur eller oskicklighet?

Alltså under 10-12 timmars fiske inte en regnbåge. Fem lirare som gjorde ”allt” för att dra upp nåt ädelt, men icke… Jo förresten, vi drog upp en del skvaller, vi drog upp en mobil från plurret och vi drog upp en mobil ur en kaffekopp ! Själv fick jag tillbaka min mobil som Ludowich hade ”kastat ifrån sig” vid parkeringen…Hehe, kvinnan som kom med den trodde jag var sotare??? !!! Hmm, möjligen sotis då !

Runt lägerelden och fiskeplatsen så hände det ju en del. Ett flertalet psykningar till Jonken som då han trodde han hade napp sprang ut mot bryggan och råkade TRAMPA IGENOM BRYGGAN!!!  Å, vips så råkade telefonen i en rätt snygg båge göra ett vackert dyk i den mörka tjärnen…

  

EN stund senare så antar jag att Pal försökte sig på ett lika vackert dyk med sin mobil, dock såg det mer ut som ett Plums rakt ner i det över elden nykokta kaffet. Nää, det jag alltid sagt – att hålla på med mobiler och sms:a är bara onödigt !!!

   

Jaja, mitt uppritade schema stämde inte alls den här gången. Inte ens att Ubben somnade – för den här gången åkte han hem. Men han var trevlig så länge han var kvar ! Haha ! och apopå trevlig så var det ju ändå ganska mysigt trots avsaknaden av uppdragna firrar… - Ja, jag vet Pal, du fick 8 abborrar, det var duktigt. När vi ändå skryter om din fångst så kan vi väl säga att deras sammanlagda vikt var c:a 2.2 hekto…Kl 03.00 packade vi ihop och åkte hem för att sova, iallfall jag – jag vet ju inte va de andra gjorde, Puben, Möjljen ?? va vet jag !

PS, ska berätta en hemlis…NÅN av oss tjuvlånade ett spö och råkade kasta bort ”lite utrustning”…Men hoppas att ingen blev ilsk !!! Nä, ”Leffe” är nog så pass cool så han kör på bara !


En stunds ”städande” och en ny kycklingrätt senare så är det nu snart dags för träning. Verkar tyvärr bli dålig uppslutning…Hmm! Don´t like !


Vi hörs / Love

Katie Melua - Blowing in the wind

Av Love Borg - 11 juni 2011 08:47

FiskeTUR idag...


15.00  Oj vilket fiskeväder vi får, men myggen !!!

15.30     Alla taggade !!

16.00     Man trivs och mår bra..

16.21  Love får första regnbågen

16.59    Ubben fixar första pannan...Mmm

17.30     Jonke funderar om han inte ska få någon fisk.

18.10   Pal skrattar åt den lilla abborren som Ubben drar upp.


18.47     Polackens flöte försvinner - han blir glad !

19.02  Polacken vill fira sin regnbåge med mig...Kul !

19.45

 Ubben försöker lura fiskarna med vackra toner.Han är vaken än


20.04    Myggen börjar surra !

20.33   Pal försöker spela kort men får ist berätta om nåt han gjort!

20.35      - När jag yrkesfiskade i  Förenade arabemiraten !!!

21..00  Jonke blir rädd när Pal plötslig får napp. Pal blir också rädd

  

21.20  Ubben börjar bli trött...

21.26   Ubben sover !

21.49   Vi väcker Ubben - han har napp !

22.00-08.00         

    Ja, ungefär så kanske det kan bli...


Vi hörs / Love


Av Love Borg - 10 juni 2011 22:20

Avslutning, käk, tårta, chill, fiskehandling, käk,chill, film med Antonio å Maddis...

Trött, men ska börja laddningen...


  Antonio, Jeppson, Victory   


Vi hörs / Love

Av Love Borg - 9 juni 2011 23:37

Dagens gen…Jäklar i min låda. Vilket sammansvetsat viftarpar. Alltså vad är Humle & Dumle, Fantomen & Jane, Tintin & Kapten Hadock, Fyrtornet & Släpvagnen mot dessa. Måtte ligga lång träning bakom. Och lika bra gick det när det blev skarpt läge. Det var en del jag inte förstod, varför? Men så ska det väl vara. Nu var det ju skapligt nära man fick gå in bakvägen med svansen mellan benen, då den fanatstiska ”White runner” som Ludo brukar säga, inte ville följa med. Snabba ryck, ringde Blondie, Sannis, Ludo men inget svar. Än en gång fick då Fadern rycka in. Varit mycket sånt på slutet. Kanske vore på sin plats att få göra nåt mer än att bara säga tack…Klurar på nåt…

  


Annars började morgonen med att jag fick hacka mig in på Helenis maskin för att få fram de uppgifter som var viktiga för dagens fortsatta arbete. Det gick bra. Eller bra gjort Loven !

Sista måltiden…var SpaGOTTI och K-sås. De va riktigt gott idag, å massor av isbergs förståssss.

Å vet ni, igår köpte jag en supernice kycklingrulle som räckte till idag… Kyckling e grejer dä !


Bad ju Pal om en analys igår… Han tänkte gå vidare med sin analys på ett ”närgånget sätt”…MEN så kan man ju icke göra…IAF ville jag inte att det skulle ske på det sättet… but I´m pretty sure it was like that i thought !

   

Hade ju inte möjlighet att vara med på matchen idag. Däremot fick man ju se att PAL likt mig smeka passningar för att han ville sa andra göra baljorna…Där ser du Pal…Man måste prioritera passningsalternativen…Kan ju ge belöning…Alltså man når sitt mål, eller jag menar målet !   

Snyggast var nog ändå Annelidinhios lyftning till Ubbinhio som skallade bollen i nättaket ! Snyggt !


Vet inte om det var för varmt för Schäfern idag…för när vi kom ner till fotbollsmatchen efter en varm prommare så sa hon – du när jag gick efter dig så såg jag (sa hon med ett leende) att jag skulle vilja se dig i hembygdsdräkt !!!!!! Är säker på att du skulle passa i det !!!

Va ssssvarar man på en sådan synpunkt då?????

Alltså tänk er synen att Loven kommer lite sent till nästa års avslutning, man har precis börjat sjunga ”I denna ljuva sommartid”…Jag smyger in utan en min, ja med stoneface, knätofsarna slår mod vaderna och en tunn huvudbonad sitter käckt på sned…..och sedan klämmer i med hög stämma – De fagra blommors myckenhet, med större prakt och härlighet än Salomos dig gläder….

Hmmm, ja de skulle va nåt de va… En känsla att Polacken skulle sätta i halsen då !!!

   

Gjorde en liten shopping på Coop för att skaffa ingredienser till en tårta….Det gick jättebra, MEN sen ! Vispade grädde, ordnade lite med jordgubbar, det gick också bra, MEN sen ! Vaniljsåsen skulle vispas, det gick bra, ja, jättebra…Sedan tänkte jag att den skulle få tjockna lite i kylskåpet, och det var ju bra tänkt…Ända tills jag stängde dörren till kylskåpet, för då välte den jä#la skålen och det rann vaniljsås från högsta hyllan ner till potatisen, hamnade i alla dörrfack och ut på golvet…Vill ni veta vad jag skrek?   

#”#”#”#”#”#”#”#”#”#”#””#”#”#”#”#”#”#”#”#”#”#””#”#”#”#”#”#”#”#”#””#”#”#””#”#”#”#”#

**#*#*#*#*#*##*#*#*****#*#*##*#*#*#*#****#*#**#**#
*******######***#**#*#*#*#*#*#*#*.

Så jä#la tråkigt…Så jä#la kladdigt….

Nu är i alla fall tårtjä#eln klar !!!


Vi hörs / Love

Av Love Borg - 8 juni 2011 20:02

Handlade en del om städning idag. Skönt att bara få slänga en del utan att fundera. Ska ju flytta en bit ner i korridoren, lite närmare kärntrupperna. Hur man ska slå sig in där i det allra innersta vete väl gudarna. Men att det krävs en hel del strategi, det är ju solklart !


Hade förmånen att få smaka lite av Molinskans paj idag, trots att jag inte bidrog just nåt idag.   

Hon förstår säkert att jag hade nåt uppdrag då jag inte var på plats speciellt mycket, eller ?

Och dessa uppdrag är ju lite speciella ibland… Idag var det Falleri och Fallera som behövde en extra titt för att jobbet skulle kunna fortgå…


Övriga uppdrag verkar det vara så att PAL , MÅSTE dyka upp för att kolla in ! Är det tillfälligheter eller strategi att dyka upp både här och där….och alltid med ett leende på läpparna!

  


Utmanade ju Ludowski och Pal på lyra-mästerskap…Blev BARA två tävlanden. Seger med 1-0 är inget att skryta om. Dock är en seger alltid en seger ! Polacken tyckte det skulle sluta oavgjort eftersom han råkade fixa en Homerun ! Jaja, och i La Liga kommer alla 1-0 matcher sluta 1-1 i fortsättningen eftersom det ”förlorande laget” ”Nästan slog en frispark i mål” HAHA !!!

  

 

The fishing night is prepeard … Pal fixar kortlek, mask och dunk, Ubbson ”överlevnadskitet”, Ludowich hugger ved så det räcker och jag själv ansvarar för käket….och att ta med fiskegrejor till Pal…Jonke, tar med sig själv ! Blir som vanligt en upplevelse…

Blondie fiskade strömming för andra gången på kort tid… Nu ställer jag frågan : Hur kan man INTE få en enda strömming på 5 timmars fiske? ;-) – Du ska få gå kursen nästa år !

  

 

Okej, har handlat en del om träning på kvällskvisten. 1/5 del lirarna på plats… Övriga hade giltigt förfall eller vad man säger. Hoppas nu att man tar igen löpningarna under torsdag och fredag.


Carragher får hederspris Jamie Carragher har blivit hyllad för arbetet han gör för att hjälpa folket genom sin "23 foundation".

Scousern har fått hederspriset "årets människovän", av en stiftelse på Merseyside som hyllar personer som gjort något speciellt för befolkningen.

Genom sin "23 foundation" har Carragher samlat in olika medel som hjälper unga pojkar och flickor i Liverpool. Detta har han gjort genom välgörenhetsorganisationer och andra initiativ.


Nu ska jag göra nåt annat… Vi hörs / Love


Av Love Borg - 7 juni 2011 23:02

Ja då är snart den här dagen över. En dag som gått i dur och moll för att inte säga varmt och kallt. Packade och klädde sig för en dag i Arnöviken på stranden. I City var det riktigt varmt, ja nästan på gränsen…Det lovade ju gott. Väl på plats vis havet så hade temperaturen sänkts med 15 grader så långbyxor och långärmat var ett måste. Trots sydliga vindar så var det kallt !!! ”Som tur var” fick man en ofrivillig 2-kilmometare uppför eftersom några behövde ”inhämtas” eller  om ni vill Stoppas, från att gå vilse !!! Pust !

Innan vi kom på plats så skulle Kamrat Blondie å jag hämta ut fordon. Vi märkte snart att det inte är så lätt att fokusera…Tur att Ludowich finns att ringa när problem uppstår.

Vi hade orienteringsträning för en tid sedan på jobbet…Att man inte springer rakt fram för att ta sig fram genom skogen vet ju de flesta. Likaså när man ska ta sig från vårt jobb till Arnöviken så är det inte bara rakt fram heller. Vägen går nämligen så här. (fick jag lära mig idag)

Västra stadsdelen-Hemköp-Sanna Pizzeria-Hammyren-Glada Hudik-skolan-Hagmyren-Sanna Pizzeria-Kjelles-Mansion-Arnöviken !!!!!

Frågor kring detta hänvisas till……….Nääää, strunt i det ! ;-)


Worket har nu spikats. Efter en del synpunkter, telefonmöten, funderingar och en par omkastningar är det nu klart att man får kampera med Schäfern och Blondie samt Mr C. Det ska nog bli bra. Men hur är det man säger – ”man ska ta seden dit man kommer”. Blir spännande att se om det gäller !


Forza, Forza, Forza, ja nu på kvällskvisten har man varit på dinering hos Britta… Det var väldigt trevligt att återse henne och alla övriga tidigare kombattanter. Lenis var ju där, min sista bekantskap på stället man lämnade i vemod. The sisters, Thåsan, Pettson, Sahris, lilla grodan och Emmis var också på plats….Alltså skumt att man kan träffas varje dag i massor av år och sedan helt plötsligt så tar det 2-3 år innan man återses…Hmm, Tokan herself och var också där. Haha, inte långt till skratt, kul ! Det var fler på plats och jag säger till alla…KUL att se er igen… Tack Britta !

Vad är väl en 5-0 seger och Zzzzzlatan gör 3 mål mot ovanstående ??? Ääää, kan inte jämföras ju !


Imorgon är det brännboll mot eleverna…Ska bara vara med om PAL och Ludowich går med på en vadslagning. 20 spänn till den som tar flest lyror !!! Är ni på ?

 

Fick ett oromantiskt förslag idag. Bättre kan jag väl vänta mig, eller ! ?

 

Och apropå Pal…som tänker spela kort när vi fiskar… Jaha, och då ska vi spela Finns i sjön eller??? Hehe, fisket kommer att bli grymt som vanligt. Imorgon ska det planeras in i minsta detalj som Jönsson brukar säga. Vissa tror det räcker med mask och kortlek. En överraskning ny för året kan utlovas…


Nu måste jag sova…Hörs / Love

Presentation


Love B´s blogg. här kommer det att skrivas det som faller mig in, just för tillfället...

Länkar

Senaste inläggen

Liverpool

Klockan är

Omröstning

Vad gillar du bäst?
 Liverpool FC
 Se på Tv
 Läsa en bok
 Fiska
 Blogga

Vädret

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards