Alla inlägg den 8 juni 2011

Av Love Borg - 8 juni 2011 20:02

Handlade en del om städning idag. Skönt att bara få slänga en del utan att fundera. Ska ju flytta en bit ner i korridoren, lite närmare kärntrupperna. Hur man ska slå sig in där i det allra innersta vete väl gudarna. Men att det krävs en hel del strategi, det är ju solklart !


Hade förmånen att få smaka lite av Molinskans paj idag, trots att jag inte bidrog just nåt idag.   

Hon förstår säkert att jag hade nåt uppdrag då jag inte var på plats speciellt mycket, eller ?

Och dessa uppdrag är ju lite speciella ibland… Idag var det Falleri och Fallera som behövde en extra titt för att jobbet skulle kunna fortgå…


Övriga uppdrag verkar det vara så att PAL , MÅSTE dyka upp för att kolla in ! Är det tillfälligheter eller strategi att dyka upp både här och där….och alltid med ett leende på läpparna!

  


Utmanade ju Ludowski och Pal på lyra-mästerskap…Blev BARA två tävlanden. Seger med 1-0 är inget att skryta om. Dock är en seger alltid en seger ! Polacken tyckte det skulle sluta oavgjort eftersom han råkade fixa en Homerun ! Jaja, och i La Liga kommer alla 1-0 matcher sluta 1-1 i fortsättningen eftersom det ”förlorande laget” ”Nästan slog en frispark i mål” HAHA !!!

  

 

The fishing night is prepeard … Pal fixar kortlek, mask och dunk, Ubbson ”överlevnadskitet”, Ludowich hugger ved så det räcker och jag själv ansvarar för käket….och att ta med fiskegrejor till Pal…Jonke, tar med sig själv ! Blir som vanligt en upplevelse…

Blondie fiskade strömming för andra gången på kort tid… Nu ställer jag frågan : Hur kan man INTE få en enda strömming på 5 timmars fiske? ;-) – Du ska få gå kursen nästa år !

  

 

Okej, har handlat en del om träning på kvällskvisten. 1/5 del lirarna på plats… Övriga hade giltigt förfall eller vad man säger. Hoppas nu att man tar igen löpningarna under torsdag och fredag.


Carragher får hederspris Jamie Carragher har blivit hyllad för arbetet han gör för att hjälpa folket genom sin "23 foundation".

Scousern har fått hederspriset "årets människovän", av en stiftelse på Merseyside som hyllar personer som gjort något speciellt för befolkningen.

Genom sin "23 foundation" har Carragher samlat in olika medel som hjälper unga pojkar och flickor i Liverpool. Detta har han gjort genom välgörenhetsorganisationer och andra initiativ.


Nu ska jag göra nåt annat… Vi hörs / Love


Presentation


Love B´s blogg. här kommer det att skrivas det som faller mig in, just för tillfället...

Länkar

Senaste inläggen

Liverpool

Klockan är

Omröstning

Vad gillar du bäst?
 Liverpool FC
 Se på Tv
 Läsa en bok
 Fiska
 Blogga

Vädret

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards