Alla inlägg den 9 juni 2011

Av Love Borg - 9 juni 2011 23:37

Dagens gen…Jäklar i min låda. Vilket sammansvetsat viftarpar. Alltså vad är Humle & Dumle, Fantomen & Jane, Tintin & Kapten Hadock, Fyrtornet & Släpvagnen mot dessa. Måtte ligga lång träning bakom. Och lika bra gick det när det blev skarpt läge. Det var en del jag inte förstod, varför? Men så ska det väl vara. Nu var det ju skapligt nära man fick gå in bakvägen med svansen mellan benen, då den fanatstiska ”White runner” som Ludo brukar säga, inte ville följa med. Snabba ryck, ringde Blondie, Sannis, Ludo men inget svar. Än en gång fick då Fadern rycka in. Varit mycket sånt på slutet. Kanske vore på sin plats att få göra nåt mer än att bara säga tack…Klurar på nåt…

  


Annars började morgonen med att jag fick hacka mig in på Helenis maskin för att få fram de uppgifter som var viktiga för dagens fortsatta arbete. Det gick bra. Eller bra gjort Loven !

Sista måltiden…var SpaGOTTI och K-sås. De va riktigt gott idag, å massor av isbergs förståssss.

Å vet ni, igår köpte jag en supernice kycklingrulle som räckte till idag… Kyckling e grejer dä !


Bad ju Pal om en analys igår… Han tänkte gå vidare med sin analys på ett ”närgånget sätt”…MEN så kan man ju icke göra…IAF ville jag inte att det skulle ske på det sättet… but I´m pretty sure it was like that i thought !

   

Hade ju inte möjlighet att vara med på matchen idag. Däremot fick man ju se att PAL likt mig smeka passningar för att han ville sa andra göra baljorna…Där ser du Pal…Man måste prioritera passningsalternativen…Kan ju ge belöning…Alltså man når sitt mål, eller jag menar målet !   

Snyggast var nog ändå Annelidinhios lyftning till Ubbinhio som skallade bollen i nättaket ! Snyggt !


Vet inte om det var för varmt för Schäfern idag…för när vi kom ner till fotbollsmatchen efter en varm prommare så sa hon – du när jag gick efter dig så såg jag (sa hon med ett leende) att jag skulle vilja se dig i hembygdsdräkt !!!!!! Är säker på att du skulle passa i det !!!

Va ssssvarar man på en sådan synpunkt då?????

Alltså tänk er synen att Loven kommer lite sent till nästa års avslutning, man har precis börjat sjunga ”I denna ljuva sommartid”…Jag smyger in utan en min, ja med stoneface, knätofsarna slår mod vaderna och en tunn huvudbonad sitter käckt på sned…..och sedan klämmer i med hög stämma – De fagra blommors myckenhet, med större prakt och härlighet än Salomos dig gläder….

Hmmm, ja de skulle va nåt de va… En känsla att Polacken skulle sätta i halsen då !!!

   

Gjorde en liten shopping på Coop för att skaffa ingredienser till en tårta….Det gick jättebra, MEN sen ! Vispade grädde, ordnade lite med jordgubbar, det gick också bra, MEN sen ! Vaniljsåsen skulle vispas, det gick bra, ja, jättebra…Sedan tänkte jag att den skulle få tjockna lite i kylskåpet, och det var ju bra tänkt…Ända tills jag stängde dörren till kylskåpet, för då välte den jä#la skålen och det rann vaniljsås från högsta hyllan ner till potatisen, hamnade i alla dörrfack och ut på golvet…Vill ni veta vad jag skrek?   

#”#”#”#”#”#”#”#”#”#”#””#”#”#”#”#”#”#”#”#”#”#””#”#”#”#”#”#”#”#”#””#”#”#””#”#”#”#”#

**#*#*#*#*#*##*#*#*****#*#*##*#*#*#*#****#*#**#**#
*******######***#**#*#*#*#*#*#*#*.

Så jä#la tråkigt…Så jä#la kladdigt….

Nu är i alla fall tårtjä#eln klar !!!


Vi hörs / Love

Presentation


Love B´s blogg. här kommer det att skrivas det som faller mig in, just för tillfället...

Länkar

Senaste inläggen

Liverpool

Klockan är

Omröstning

Vad gillar du bäst?
 Liverpool FC
 Se på Tv
 Läsa en bok
 Fiska
 Blogga

Vädret

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards