Alla inlägg den 23 juni 2011

Av Love Borg - 23 juni 2011 14:13

Hmm, nu är det ju några dagar sen man skrev bokstäver här på bloggen. Vad beror det på då? Tja, typ inte haft lust eller haft annat för mig kanske.

MEN NU, back in writing ;-)... Hade en körning / styrning med äldstingen över Strömsbruk, Stocka, Harmånger och Ilsbo häromdagen. Det var trevligt...Även om han efter två meter höjde rösten och sa - sluta skratta, annars kör jag inte !!! Men sen så...Ny körning ikväll, tror jag !


Träningen med lagboysen flyter på. Känns bra. Idag blir det midsommarbulle efter intervallerna. Känns som vi har både det ena och det andra på G. Jäkligt bra samarbete har vi iaf...


Har varit till (på) Bangkok two times this week, jaja bara för att äta naturligtvis. Smarrigt, tror jag gillar nudlarna och de friterade räkorna bäst. Eftersom jag inte är helt säker så går jag väl dit en gång nästa vecka också och smakar av...


Gjort en sväng till Ulvis med Sannis idag. Skönt å slänga bort...så mycket. Det var en hel del "datamojänger" och andra "molijoxer" som försvann ! Idag skötte jag tvätten på jobbet dessutom. Jag verkar ha väldigt varierande arbetsuppgifter när jag tänker efter... MEN NU har jag gått på ledighet, åtminstonde från jobbet !


Imorgon är det midsommarafton var det nån som sa !!! Oooops vad händer då´rå? Eftersom so´la ska titta fram så får det bli en förmiddagsutflykt med Blockisgänget med lite förtäring någonstans i Hudiksvall...Följer upp det med att åka till Hagmyren för att döpa fölet. Alltså jag tror man kommer att välja mitt namnförslag faktiskt ;-)

Där kommer man kanske träffa på Polacken med familj samt Mr E. Ska förhoppningsvis kunna nästla mig in på hans V65 system för att sen hämta ut en "par" lax... Nilsson kommer att vara på plats, å vem vet säkert kommer det att dyka upp en par till kända namn, Va säger Vikstakungen, kommer du/ni dit å? ! Senare lär det väl bli grillning av nåt slag....om det blir hemma eller så, får vi väl se !


Till veckan blir det en sväng till byarna Igge och Njut för att träffa Mr Pokerplayer och Pal...


Ha det bra alla - Vi hörs / Love

Presentation


Love B´s blogg. här kommer det att skrivas det som faller mig in, just för tillfället...

Länkar

Senaste inläggen

Liverpool

Klockan är

Omröstning

Vad gillar du bäst?
 Liverpool FC
 Se på Tv
 Läsa en bok
 Fiska
 Blogga

Vädret

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards