Alla inlägg den 12 juni 2011

Av Love Borg - 12 juni 2011 16:12

Ren otur eller oskicklighet?

Alltså under 10-12 timmars fiske inte en regnbåge. Fem lirare som gjorde ”allt” för att dra upp nåt ädelt, men icke… Jo förresten, vi drog upp en del skvaller, vi drog upp en mobil från plurret och vi drog upp en mobil ur en kaffekopp ! Själv fick jag tillbaka min mobil som Ludowich hade ”kastat ifrån sig” vid parkeringen…Hehe, kvinnan som kom med den trodde jag var sotare??? !!! Hmm, möjligen sotis då !

Runt lägerelden och fiskeplatsen så hände det ju en del. Ett flertalet psykningar till Jonken som då han trodde han hade napp sprang ut mot bryggan och råkade TRAMPA IGENOM BRYGGAN!!!  Å, vips så råkade telefonen i en rätt snygg båge göra ett vackert dyk i den mörka tjärnen…

  

EN stund senare så antar jag att Pal försökte sig på ett lika vackert dyk med sin mobil, dock såg det mer ut som ett Plums rakt ner i det över elden nykokta kaffet. Nää, det jag alltid sagt – att hålla på med mobiler och sms:a är bara onödigt !!!

   

Jaja, mitt uppritade schema stämde inte alls den här gången. Inte ens att Ubben somnade – för den här gången åkte han hem. Men han var trevlig så länge han var kvar ! Haha ! och apopå trevlig så var det ju ändå ganska mysigt trots avsaknaden av uppdragna firrar… - Ja, jag vet Pal, du fick 8 abborrar, det var duktigt. När vi ändå skryter om din fångst så kan vi väl säga att deras sammanlagda vikt var c:a 2.2 hekto…Kl 03.00 packade vi ihop och åkte hem för att sova, iallfall jag – jag vet ju inte va de andra gjorde, Puben, Möjljen ?? va vet jag !

PS, ska berätta en hemlis…NÅN av oss tjuvlånade ett spö och råkade kasta bort ”lite utrustning”…Men hoppas att ingen blev ilsk !!! Nä, ”Leffe” är nog så pass cool så han kör på bara !


En stunds ”städande” och en ny kycklingrätt senare så är det nu snart dags för träning. Verkar tyvärr bli dålig uppslutning…Hmm! Don´t like !


Vi hörs / Love

Katie Melua - Blowing in the wind

Presentation


Love B´s blogg. här kommer det att skrivas det som faller mig in, just för tillfället...

Länkar

Senaste inläggen

Liverpool

Klockan är

Omröstning

Vad gillar du bäst?
 Liverpool FC
 Se på Tv
 Läsa en bok
 Fiska
 Blogga

Vädret

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards