Alla inlägg under maj 2011

Av Love Borg - 13 maj 2011 19:00

Vaknade nyss upp och förstod att Sverige vunnit mot Tjeckien. De va väl kul. Ska Fredags-shoppa lite på Coop nu. Jeppson kommer säkert med matförslag inom kort så tänkte ligga steget före.


Food behövde inte lagas. Fick en lådis på Blockis. Jag säger tack, tack för jag orkar ändå inte kocka idag även om det är förbannat kul. I det senast avsnittet av Pluras kök så var ju Di Leva på besök. Han drack vatten, alltså jag vet inte om han alltid dricker vatten, men han sa – ”om man dricker många glas varmt vatten, så skrattar man som en besatt” !!! Okej, jag undrar bara vad man behöver till vattnet. Har iochförsig hört att man skrattar oerhört av andra substanser som inte innehåller speciellt mycket H2O… Jaja, man kanske blandar, vad vet jag ?


Hörde om en ny låt som kommer att bli en sommarhit….Work, Work, Work, Not ! hette den. Vilken artist? Haha, ja undra vem som skrivit den refrängen?


100% tjafs today ! Ja idag var det ”a hole day with up and downs” TUR det inte är ”riktigt på riktigt”

Okej, nya tag till veckan. Det är väl inte för inte man gör det man gör. Next week bliré Långtjärns-besök med gänget. Alltså det blir skoj även om känslan säger att fiskarna inte får en lugn stund, och då menar jag fiskarna i vattnet…….Ja kanske inte heller de som är på land.


Molningt idag. Cumulonimbus (åskmoln) imorse ! Vill hellre ha små, lätta mjuka sommarmoln så kallade Cumulus humilis och en svag vind med sommarvärme. NU är det regn hos mig – undrar just vad det är för väder i Norrland?

 

Coffee med Johnnys bästa fika var det idag. Kände mig lite taskig då han kom fram till fikabordet å frågade om jag smakat hans hembakade cookies….haha, de var de enda jag hoppat över. Tänk hur det kan bli.


Dags att prova På det gröna fältet snart. Undrar just om det blir något lir med Lefty, Lagerblad, Lurken, Meppson, Bossejake å de andra. Tänkte ta mig an Ludden nån morning before work.


Ömsom vatten ömsom vin, ett utryck som stämmer ganska bra in på LIFE !


Okej, ha det bra…I´m going for Norrland


Vi hörs / Love

 

Av Love Borg - 12 maj 2011 19:23

Vilken jävla diss man åkte på… De va kanske rättvist, men den va hård. Jaja, that´s life. Känns som det kommer fler, dock kanske från andra håll. Vet inte riktigt vad som händer just nu. Tydligen många som ska ha ett ord med i diskussionen kring det som komma skall. Själv kommer jag att tyst och snällt vänta och se hur man lägger upp DET !


Dagens POOL är så suveränt så man blir toknöjd: Kenny Dalglish har i dag skrivit ett treårskontrakt som manager för Liverpool Football Club.

Dalglish som från början skrev kontrakt på att ta hand om laget säsongen ut har nu skrivit på ett nytt tre årskontrakt. Det är även klart att den nya a-lag tränaren Steve Clarke har satt sin namnteckning på ett tre årskontrakt.

Ägaren John W Henry sa: ”Kenny är en legend i Liverpool, både som en otroligt begåvad spelare men även som framgångsrik manager. Sedan kan tillträdde i Januari har han visat fantastisk ledarskaps och han har förmågan att få ut det bästa av så många personer som arbetar med klubben. Det stod klart för oss ganska tidigt att hela atmosfären kring klubben ändrades när han kom. Ingen annan skulle kunna göra det. Därför är jag väldigt glad över att kunna meddela att vi har kommit överens om en kontraktsförlängning. Vi varken ville eller behövde leta någon annanstans för att hitta rätt person till att leda laget.


Nu extra V75 – sitter och väntar på dagens säkraste Chimall TT. Blir den som fixar biffen ikväll. Klurar också på lördagens rad då förväntningarna är höga. Tänkte att Raffe skulle hjälpa till, men  vet inte om det blir så ännu… Hoppas att Ubbe har fler rätt än mig iaf. Har ju inte riktigt sett ut så tidigare. Men man bör ha fler rätt på Stryktipset än på V75!!!


Sitter här i andra funderingar kring ”Blogpal” – han fick ju tre fina flarror idag. Undrar om det blir VAB imorgon ?


Fick en ganska ”vara ute i tid” förfrågan idag. Den lät så här. Kan du börja tidigt hela vecka 32??? – Fan jag börjar ju tidigt varje dag, varje vecka året runt ju !


Dagens Topp 3

  1. Dagens besked om Kenny Dalglish
  2. Tja, Himlabadet var bättre än väntat
  3. Hoppas jag kommer nu snart under Extra V75

Dagens Flopp ”de var lite yrt på mötet va”

Vi hörs / Love .......Nedan Kenny Dalglish

 

Av Love Borg - 11 maj 2011 19:37

SPA´t after work var trevligt, helst alla pajer som lagats till   …Chi gong, manikyr, ögonbrynsnoppning, massage, fotvård, ”spikmatte-terror” (den mattan förstår jag mig inte på)….AJ ! Men det fanns en massa ”luktagott-grejer”……Jamen det var bra faktiskt, speciellt pajerna då ;.) Fick dessutom en del bilder till Ditt å´ Datt, vår personaltidning.

 

Grrrrillen….är inte använd än…Grrrr !

 

För 15 år sen skulle jag ha varit fruktansvärt intresserad av hur det går för Sverige i Hockey VM.

Nu ligger det på planet att jag känner till att det är hockey VM, och att Sweden spelar, men har ingen aning om hur det gått hittills, vilka lirare som deltar. Då var det roligare förr när det var Björnligan på tvären i ishallen…DÅ hände det grejer. Fan va skoj det va! Däremot hörde jag att Brynäs har några vassa på gång…..så jag tror att jag och Mr Ström får en rolig vinter. Vi trodde ju under en period att Modo skulle få åka på bortamatcher som Oskarshamn och Malmö….Men de hankade sig kvar och jag är imponerad över beslutet att ta Uffe Samuelsson som tränare och coach – bra gjort ! Kan bli farliga nu om de ”föryngrar” medelåldern från 43 till 24…Då !!!

 

Legat i sanden på Maln med en blondin idag ! Jajamän, myst på Maln idag. Eliza, å Mojjen gick på prommis och vi kunde sköta oss själva. Å´ hörrni, hade betalt också.  

 

Sitter och förundras över hur Björn Rosentröm får till sina texter…Men det är ganska skoj att lyssna, måste jag säga. Alltså låtar som Hultfredsfestivalen, Johanna och Sven, Lurad, Glove sex guy och Pojkarna som busar…..Haha, ja jävlar !

 

Behöver en Gräsklippare! Nån som behöver bli av med en begagnad kanske?


Dagens Liverpool:

The Guardian skriver i dag att Liverpool har siktet inställt på följande spelare i sommar:

Reportern Andy Hunter tror sig veta att Liverpool kommer att jobba stenhårt på att köpa loss Ashley Young, Aston Villa, Charlie Adam, Blackpool, Stewart Downing, Aston Villa, Gary Cahill, Bolton och Phil Jones, Blackburn, samt Jose Enrique, Newcastle, alternativt Evertons Leighton Baines.

Jamie Carragher har nu spelat 666 matcher för POOL - det är stort !

Se bild nedan.


Ok, det får bli allt för idag. Vi hörs / Love

 

Av Love Borg - 11 maj 2011 10:45

Kontroll, på karta och kontroller fick vi träna idag. Om någon är van att gå rakt fram, bestämma sin egen, få sin vilja fram väg då är det inte så lätt. Det fick några erfara idag... Ha!

 

Snabbtitt, ja det får bli så ibland Ha!

 

Spa...kväll. Japp ikväll är det spa on work. Nu ska det skönhets-behandlas, masseras, smaskas nyttosaker och göra avlappningsövningar. Haha, detta med avslappningsövningar blir väl kanske inte några problem kan jag tro. Måtte man inte börja ssssssnarka bara.

 

Blogg-rim, vet inte varför men började rimma bara... Blogg, grogg, smogg, logg, dog och N´gog - den sistnämnda är en Liverpoollirare som förmodligen får börja se sig efter en ny klubb om han inte nöjer sig med att bära vatten och putsa skor till Suarez och Carroll.

 

Avundsjuk, på Maine som nyss berättade att hon skulle åka till London och gå på Emirates (Arsenal) på fotboll... undrar om Lurken får följa   


Ooops, va klockan går. Slut på breaket och vi ska på Maln och jobba nu...Hihihi, den du Pelle!


Vi hörs / Love

Av Love Borg - 10 maj 2011 14:21

A sunny day. Idag har det varit sol hos mig och kanske hos dig. Solen gick upp idag också - fantastiskt. Alltså det är riktigt skönt å slippa dra på sig en massa kläder. Varför kan det inte vara Medelhavsklimat all the time. Spårat in på Grekland...varför vill jag just dit måntro? En av mina kära arbetskollegor tyckte att en tur till Zornmuseet i Mora skulle vara en trevlig utflykt...Men det får dröja till det är dags för Öppet Spår igen. DÅ ska jag ta med Ludden dit medan vi väntar på Hammar´n.


Idag tyckte "nån" att jag var feg eftersom jag inte ville bada. Erbjöd bad på tu man hand nu i sommar, men....."nån" var skeptisk till det förslaget..... HAHA ! Jaja, blir nog så ändå kan jag tro. We will see.


Å´ apropå det så ska Ludden visst ta med mig till Medelpadski på torsdag. Det brukar ju handla om vatten när man ska på tur med honom. Det som är lite konstigt är ju att man inte är riktigt förberedd NÄR man ska ner i vattnet tillsammans med honom. Å andra sidan är det ju rätt skoj att angöra en brygga på det sättet vi gjorde i somras. För dig som inte känner till historien så kommer den väldigt kortfattat här:

Vid ankomsten till Storön med packning, mat och dryck i massor kliver vi alla upp på bryggan, nja nästan alla....För när Luddekludd tar ett steg med stabila högerfoten vill inte bryggan vara med längre så den välter oss alla i plurret... ALLT utom en painraiche blir blött. Tack Siv för att du räddade den jävla brödbiten !!! Men att alla kläder, 3 mobiler och alla dryck och mat hamnade på botten, det struntade du i... Du har alltid varit grym på att prioritera ;-).

Jaja, torsdag blir en torr resa iaf.


  Humle min käre vän, hur ska vi fira?

Dumle !!! Inte ett enda "toppnings-SMS" under hela helgen - då var du nöjd alltså....

 

Avdelning Spel & Dobbel - Nu kräver dom cash tillbaka från spelbolaget på jobbet. Härmed lovar jag trots önskemål om Harry Boy att lägga ner själ och hjärta i min V75 rad till helgen. Och är det någon som vill vara med och dela så ska vi göra en rad redan på torsdag då det är extra V75...


Och på torsdag är det visst en sån där E X T R A SPECIELL DAG - för då fyller han, ja då fyller han, ja då blir han F Y R T I O   "min bloggpal"


Nu ska jag....do something else...


Vi hörs / Love

    

Av Love Borg - 9 maj 2011 22:54

Har tillbringat helgen i Mora City tillsammans med Pelle och innebandyboysen. Bodde i ett klassrum tätt tillsammans där individen bakom spelaren kom fram. Mycket intressant kommer fram utanför arenan, träningen och matchen. Man lär känna nya personer helt enkelt. Innebandyspelaren är inte densamma som människan...

Under gruppspelet mötte vi i tur och ordning Moras innebandygymnasie-lag, 3-1 seger med mycket moget spel från våra ungtuppar. Kungsängen manövrerades ut med 7-3 och sedan Billingsfors med 4-1...

Kvartsfinalen skulle spelas mot ett målfarligt Åkersberga som hade imponerat under några matcher. Vi hade ganska bra koll, dock lät vi deras ledare tro att de hade en viss möjlighet (de trodde stenhårt att de kunde ta oss)... Vi vann med 9-0 !

Semifinal mot ett riktigt bra Nacka Wallenstam som vunnit sina matcher i gruppen, och sin kvart med 7-0. En hård match där de faktiskt försökte skada en av våra sperlare vid flera tillfällen. Vi höll oss ganska kalla och med ett bra försvarsspel och vasst anfalsspel kunde vi vinna med 4-3... Vips så var det final och där stod de igen Moras innebandygymnasie-lag. Vårt lag bestående utav 7 underåriga spelare (1-2 år yngre) skulle alltså ställas mot detta väldrillade lag igen.

Stark öppning och 2-0 ledning efter tre minuter... Stor glädje. Mora tog över och spelade väldigt bra. Vi blev ganska tillbakapressade och trötta. De hinner kvittera innan paus. En hel del trötta huvuden under snacket i paus, men vi bestämmer att göra en sista kraftansträgning de sista tjugo minuterna... Pang, Mora tar ledningen efter några sekunder in i perioden... Nu tror inte speciellt många att vi kan komma igen.

Vi kvitterar och tar  ledningen....Whaoo, vilken match, publiken tjuter, hejar , skriker på båda lagen... Tre minuter kvar kvitterar Mora !!! ojoj, ska det bli straffar som avgör? Näää, otroligt nog avgör vi två minuter kvar....5-4, Å det fantastiska i avgörandet var att vi upptäckte en svaghet hos motståndarens målis som vi utnyttjar.... Helt fantastiskt så vinner vi Buster Cup, vi får med 4 spelare i All Star Team !!!! Något som inget lag i turneringens historia tidigare klarat av ! Otroligt stolt över boysen från Hudik - Stort tack till er å Pelle förstås.... Förläldrar och övriga som hjälpte från läktaren...Tack !!!!!

 

Nyss avnjutit ännu en match med Liverpool. Det bara flyter på nu. Seger på bortaplan mot Fulham 2-5 ! Whaooo.

Liverpool is my religion.


Nedan: vinnarlaget i Buster Cup

Vi hörs / Love

 

Av Love Borg - 9 maj 2011 20:15

Hej där... Det var ju så här att Kompis Peter å jag satsade på att starta en blogg tillsammans. Kul tyckte vi såklart. Nu har det visat sig att våra läsare har lite svårt att skilja på vem som skriver inläggen, SÅ VI HAR BESTÄMT att gå skilda bloggvägar, men kommer fortsättningsvis att lägga upp respektive blogg på varandras facebook, även en länk på varandras blogg kommer att finnas. Så fro.m nu heter Loves blogg EL-MUFFINO   

 

Som start lägger jag in mitt senaste inlägg från den förra bloggen.

Lite senare ikväll kommer några tankar om Buster Cup-helgen...

 

Vi hörs / Love

 

Bluetooth är jag ingen stor användare av. Typ five times under alla år. Nu skulle Ludde Kludde skicka läckraste pool-bakgrunden till mig. En bild som skulle ge mig kraft, styrka, lugn och harmoni… Ja då säger han – de funkar inte ! Jag tror han mörkar för att han vill ha det för sig själv ! Ååååååå, jag som så gärna ville ha just den ;-)


Structure är för en del en nödvändighet för att överleva. För andra finns den inte, och för att understryka så behövs den nog inte heller. Vet inte om jag avundas eller förundras över det faktiskt ?? !!


Slasktratt och ”disk-ko” !  Jag vet ju inte hur det är HEMMA HOS er och egentligen ointressant eftersom jag har den ståndpunkten att man tillfälligt kan kasta saker i slasktratten men att man efter matlagning eller efter middagen tar upp ”slasket” och lägger i sophinken… Och om sophinken är full, ja då tar man och tömmer den så ”mitt slask” får plats…

Faktum är att i min slaskhink så brukar ”några” familjemedlemmar bygga fina torn…så när man kommer och öppnar så rasar det ut på golvet… åsså över till diskhon då… Spelar ingen roll om diskmaskinen är tom inte fasen hamnar disken där ändå utan nog ska den staplas i diskon… Efter diskussioner kring detta så förstår jag att det inte gäller diskhon utan tydligen lämnar man det till mig, eller som jag nu kallas ”disk-kon” ! Trött på detta !


Bloggkompis hissar å dissar han… Tycker att han ska njuta av sin ”Barcelona-tur” medan vi andra får hålla till godo med Sweeeden…


Ambivalent när det gäller musiken just nu… Vad jag än lyssnar på så får jag ingen harmoni… Tips tack !

 

Optimist, Pessimist eller Realist… I sportsammanhang blir jag ofta dissad av Humle och Dumle som säger att jag är en jä##a pessimist… Jag svarar ALLTID med glimten i ögat – Jag är realist… Vi diskuterar och gör analyser, vi gissar resultat och vi”håller på”… å hur det än är så får jag ofta rätt till slut. Nu inför helgen så undrar jag om min första förlust för året kommer eller om vi kan hålla stånd mot det saftiga motståndet. Ja om inte min svit bryts, ja då vinner boysen Buster-guld…..men det kan jag aldrig tro för som sagt, mot sådant motstånd kan det väl inte gå… Pelle i sin tur har meddelat den som graverar bucklorna där i Dalarna vad som ska stå ” Vi kom, vi sågs, vi segaaaaaaade oss upp till alla matcher !!! HA !

Jaja, den som är där får se. Nån kan väl hålla en tumme iaf.


En kille i klassen säger typ 1gång i veckan. – Jag tycker du passar som FLINT, det är snyggt på dig…. Sen skyndar han sig och säger – Men jag vill inte va flint jag e´ !

Vi är rätt bra kompisar vi…


Svenska språket ! Många är intresserade av svenska språket. Hörde på radion i veckan att man gjort en undersökning om dialekter, vilka som var populärast och den man tyckte minst om….Att ”Närke-mål” skulle ligga på nedre halvan hade jag nog gissat…Den dialekten var MINST omtyckt ! Topp 3 över de som var populärast. Ni kanske ska gissa innan jag skriver…Okej nudå: 1:a ”Göteborgska”   2:a ”Norrländska”   3:a Skånska

Alltså, jag kan förstå att man gillar snacket från Götet. Det är käckt och hurtigt. Att man sedan säger ”norrländska” och drar hela norrland över en kam…Jaja, det får stå för dom. Hursomhelst så nämndes Pite-målet som väldigt vackert och ja, jag kan hålla med där också. Sedan kommer vi då till skånskan, alltså man förstår ju inte vad dom säger. Har ett praktexempel som gjorde mig väldigt störd och besviken. Var på träningsläger i Skåne, närmare bestämt i Bromölla. Jag var väl en sådär 16-17 år. Var på en rätt okej träningsanläggning, vi bodde där också. En kväll när jag var ute vid träningsplanen så såg jag en tjej på väg mot MIG med försiktiga steg. Ooops tänkte jag, kollade snabbt bakåt men ingen annan var i närheten. Hon närmade sig, och jag hann tänka ”shit hon är ju fan snygg å typ 19 år”. Mer hann jag inte tänka innan hon sa – TYP, ewof ewofhew ewfihewfh pwefw?

Jag bara tittade sådär förunderligt utan att säga nåt… - sdkap djwkn dfi qewnj pwefjpwfcewq?

Än en gång tittade jag storögt och hoppades att hon sa nåt riktigt trevligt. Jag fick ur mig:

- Va sa du? Då log hon ännu mer och jag log nog extremt mycket. Då tog hon till alla krafter och sa på skaplig svenska – Kan vi få låna er kaffebryggare ??? – Jag slutade le !!! Och visst fick hon låna vår kaffebryggare… Upp som en sol ner som en pannkaka !!!


Vi hörs / Love

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Love B´s blogg. här kommer det att skrivas det som faller mig in, just för tillfället...

Länkar

Senaste inläggen

Liverpool

Klockan är

Omröstning

Vad gillar du bäst?
 Liverpool FC
 Se på Tv
 Läsa en bok
 Fiska
 Blogga

Vädret

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<<
Maj 2011 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards