Alla inlägg den 29 maj 2011

Av Love Borg - 29 maj 2011 20:38

Man ska väl inte gnälla…så kom igen nu Love


Funderingar kring upplägget… Fick en gratisglimt från NÄR å fjärran, TACK !

Nu vill vi träffas å´ känna vart vi har varandra å´ sen kan vi börja ”umgås” på riktigt !!! Man skulle ju kunna kalla det ”ett tio månaders förhållande”. Jag hoppas vi kan utveckla varandra på ett positivt sätt.


Mästarnas mästare – Va säger man om Tärnabysnubben som är 10 år äldre än en annan ”pärsäck”.

Ingemar Stenmark, Superman, Spindelmannen, Fantomen, Tarzan i en och samma person… Jag bugar, bockar och beundrar !!!

Själv säger han – ”det känns hedrande och jätteskoj…..å kul å ”träffa människor”…

Ja kan ju va kul å träffa människor när man själv är en Superman !!!

Alltså, nu följs detta upp med Big Brother, en annan sorts kändisar som man skriver spaltmeter om och som när man kommer ut ur gökboet blir någon sorts C-kändis…

Alltså, ursäkta Ingemar att man ens nämner namn som Gurkan, Rodney ”nånting” och Götet-Peter… Men härmed uppgraderar jag dig Ingemar Stenmark till SIR Ingemar Stenmark   

DU ÄR störst av alla 56:or

 

Tack far för det du gör… Grattis mor på mors dag. Var väl vackra orangea rosor, va!


Jag erkänner att jag inte fixade att gå plus under helgen. Därav minst 4 prommare i veckan varav minst 1 riktigt lång…Får väl se om det blir en ensam-prommare? Ja det kan ju bli regn förståsss.   


Nä, nu blir det till att drömma sött å satsa på måndagen…. Hej så länge!


Vi hörs / Love Har spelat den förut, men är passande just ikväll. SUPERMAN med Five for fighting

Av Love Borg - 29 maj 2011 10:38

Avslutade gårdagen eller rättare sagt påbörjade söndagen med att visa ”hur dålig man är på poker”. Isildur – släng dig i väggen!!!

Jalla, jalla, snart dags för The Trotters again… nu ska det studeras under de närmaste timmarna och sedan ska vi driva in Lisa till en enkel seger…


Sov ute i natt …kändes det som. Balkongdörren öppen… OMG vad det var fart på alla djuren.   En drös med fåglar hade konsert…Alltså hur länge får dom var ute egentligen??? Skulle behövas en del regler där. Dessutom andra konstiga ljud som jag aldrig hört… Ooops, bara det inte var från någon av grannarna. Dörrar var ju öppna på fler ställen !   


Morgonkaffet intogs tillsammans med några som försökte sig på upptäckter i Amazonas. Alltså man har inte varit med om mycket egentligen. Alltså vad är en Buster Cup vinst Pelle å boysen mot att upptäcka sånt som människor aldrig sett, bo med stamfolk i djungeln, hänga med värsta ormarna i regnskogen och ja….klara sig på egen hand ute i den stora farliga världen….  


Miami Ink…tatureringsTV. Alltså det enda, möjligen två saker som skulle finnas som tatuering på kropp, axel, arm, hand, bringa, höft, skinka, lår eller då troligen min vad, eller kanske handled är, my children names eller då denna : Liverpool is my religion and Anfield is my church.

 

Dagens Liverpool :

Trots att Javier Mascherano ikväll vann Champions League-titeln med FC Barcelona, tar han sig tid att dedikera stora delar av titeln till Liverpool Football Club;

 "Jag vet att många Liverpool-supportrar var besvikna över sättet jag lämnade, men det var lika tråkigt för mig, så den här vinsten är lika mycket för er."

"Vi är glada att vi kunde spela så som vi är kända för att spela." "Det är verkligen stort för oss att vinna Champions League. För alla fotbollsspelare är det här den största titeln. Vi hade massor utav chanser att göra mål och i den andra halvleken tog vi dem..." Mascherano hjälpte nu Barcelona att kliva upp på en fjärde titel. Så, säga vad man vill så är det otroligt starkt att kunna inkassera TRE stycken sedan 2006. Endast 1992 hade Barca en titel i bagaget sedan innan Messi-revolutionen och frågan till ER är nu -Vem är först till 6, Liverpool eller Barcelona?


Nu har geniknölarna verkligen kommit igång när det gäller…..vårt framtida jobb med HBUTV å JAS. Nu hoppas vi alla är ”på” inför detta…


Ok, får nöja oss sådär… Hörs / Love

El-muffino bjuder nedan på MUFFINS med Björn Rosenström

Av Love Borg - 29 maj 2011 00:36

 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Love B´s blogg. här kommer det att skrivas det som faller mig in, just för tillfället...

Länkar

Senaste inläggen

Liverpool

Klockan är

Omröstning

Vad gillar du bäst?
 Liverpool FC
 Se på Tv
 Läsa en bok
 Fiska
 Blogga

Vädret

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<<
Maj 2011 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards