Alla inlägg den 10 maj 2011

Av Love Borg - 10 maj 2011 14:21

A sunny day. Idag har det varit sol hos mig och kanske hos dig. Solen gick upp idag också - fantastiskt. Alltså det är riktigt skönt å slippa dra på sig en massa kläder. Varför kan det inte vara Medelhavsklimat all the time. Spårat in på Grekland...varför vill jag just dit måntro? En av mina kära arbetskollegor tyckte att en tur till Zornmuseet i Mora skulle vara en trevlig utflykt...Men det får dröja till det är dags för Öppet Spår igen. DÅ ska jag ta med Ludden dit medan vi väntar på Hammar´n.


Idag tyckte "nån" att jag var feg eftersom jag inte ville bada. Erbjöd bad på tu man hand nu i sommar, men....."nån" var skeptisk till det förslaget..... HAHA ! Jaja, blir nog så ändå kan jag tro. We will see.


Å´ apropå det så ska Ludden visst ta med mig till Medelpadski på torsdag. Det brukar ju handla om vatten när man ska på tur med honom. Det som är lite konstigt är ju att man inte är riktigt förberedd NÄR man ska ner i vattnet tillsammans med honom. Å andra sidan är det ju rätt skoj att angöra en brygga på det sättet vi gjorde i somras. För dig som inte känner till historien så kommer den väldigt kortfattat här:

Vid ankomsten till Storön med packning, mat och dryck i massor kliver vi alla upp på bryggan, nja nästan alla....För när Luddekludd tar ett steg med stabila högerfoten vill inte bryggan vara med längre så den välter oss alla i plurret... ALLT utom en painraiche blir blött. Tack Siv för att du räddade den jävla brödbiten !!! Men att alla kläder, 3 mobiler och alla dryck och mat hamnade på botten, det struntade du i... Du har alltid varit grym på att prioritera ;-).

Jaja, torsdag blir en torr resa iaf.


  Humle min käre vän, hur ska vi fira?

Dumle !!! Inte ett enda "toppnings-SMS" under hela helgen - då var du nöjd alltså....

 

Avdelning Spel & Dobbel - Nu kräver dom cash tillbaka från spelbolaget på jobbet. Härmed lovar jag trots önskemål om Harry Boy att lägga ner själ och hjärta i min V75 rad till helgen. Och är det någon som vill vara med och dela så ska vi göra en rad redan på torsdag då det är extra V75...


Och på torsdag är det visst en sån där E X T R A SPECIELL DAG - för då fyller han, ja då fyller han, ja då blir han F Y R T I O   "min bloggpal"


Nu ska jag....do something else...


Vi hörs / Love

    

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Love B´s blogg. här kommer det att skrivas det som faller mig in, just för tillfället...

Länkar

Senaste inläggen

Liverpool

Klockan är

Omröstning

Vad gillar du bäst?
 Liverpool FC
 Se på Tv
 Läsa en bok
 Fiska
 Blogga

Vädret

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<<
Maj 2011 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards