Alla inlägg den 12 maj 2011

Av Love Borg - 12 maj 2011 19:23

Vilken jävla diss man åkte på… De va kanske rättvist, men den va hård. Jaja, that´s life. Känns som det kommer fler, dock kanske från andra håll. Vet inte riktigt vad som händer just nu. Tydligen många som ska ha ett ord med i diskussionen kring det som komma skall. Själv kommer jag att tyst och snällt vänta och se hur man lägger upp DET !


Dagens POOL är så suveränt så man blir toknöjd: Kenny Dalglish har i dag skrivit ett treårskontrakt som manager för Liverpool Football Club.

Dalglish som från början skrev kontrakt på att ta hand om laget säsongen ut har nu skrivit på ett nytt tre årskontrakt. Det är även klart att den nya a-lag tränaren Steve Clarke har satt sin namnteckning på ett tre årskontrakt.

Ägaren John W Henry sa: ”Kenny är en legend i Liverpool, både som en otroligt begåvad spelare men även som framgångsrik manager. Sedan kan tillträdde i Januari har han visat fantastisk ledarskaps och han har förmågan att få ut det bästa av så många personer som arbetar med klubben. Det stod klart för oss ganska tidigt att hela atmosfären kring klubben ändrades när han kom. Ingen annan skulle kunna göra det. Därför är jag väldigt glad över att kunna meddela att vi har kommit överens om en kontraktsförlängning. Vi varken ville eller behövde leta någon annanstans för att hitta rätt person till att leda laget.


Nu extra V75 – sitter och väntar på dagens säkraste Chimall TT. Blir den som fixar biffen ikväll. Klurar också på lördagens rad då förväntningarna är höga. Tänkte att Raffe skulle hjälpa till, men  vet inte om det blir så ännu… Hoppas att Ubbe har fler rätt än mig iaf. Har ju inte riktigt sett ut så tidigare. Men man bör ha fler rätt på Stryktipset än på V75!!!


Sitter här i andra funderingar kring ”Blogpal” – han fick ju tre fina flarror idag. Undrar om det blir VAB imorgon ?


Fick en ganska ”vara ute i tid” förfrågan idag. Den lät så här. Kan du börja tidigt hela vecka 32??? – Fan jag börjar ju tidigt varje dag, varje vecka året runt ju !


Dagens Topp 3

  1. Dagens besked om Kenny Dalglish
  2. Tja, Himlabadet var bättre än väntat
  3. Hoppas jag kommer nu snart under Extra V75

Dagens Flopp ”de var lite yrt på mötet va”

Vi hörs / Love .......Nedan Kenny Dalglish

 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Love B´s blogg. här kommer det att skrivas det som faller mig in, just för tillfället...

Länkar

Senaste inläggen

Liverpool

Klockan är

Omröstning

Vad gillar du bäst?
 Liverpool FC
 Se på Tv
 Läsa en bok
 Fiska
 Blogga

Vädret

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<<
Maj 2011 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards