Alla inlägg den 19 maj 2011

Av Love Borg - 19 maj 2011 06:12

No dreams this night eather. Fick ju ett förslag om att dagdrömma kunde vara lika bra. Tja, man kan väl prova om än inte idag. Masken, spö´t å övrigt är nu packat. Snart dags att dra den första firren. Lite tagg finns det å det är ju ruggigt positivt. Vore ju skoj om vi kunde få mer fisk än gårdagens storfiskare - deras resultat var noll, sirrow, nothing   .

My own boys ska visst också fiska idag - undra vad?


Sista duschen på "hemmaplan" på nån vecka är nu avverkad. SItter å väntar på rörisen nu. En kopp kaffe, en rostad brödskiva, Bloggen, FB, Hotmail, Spotify framför mig nu. Jag VET att många känner igen just det ! Helt otroligt hur det blivit va! Lyssnar just nu på Svante Karlsson - "Så sant som det är sagt".


Undrar just vad "LillZlatan" gör i Ume då? Undrar om han tänker lämna supermetropolen för nån dag å känna på hans gamla hemtrakter på vischan snart. Saknas här...


Big Zlatan till Liverpool...Se där, dagdrömmarna har börjat. Närå, Big Z kommer att dominera världen med Milan under nästa år. Inte ens Barca eller Barca J:r kommer att kunna stå emot. Skulle vilja skänka en tanke till "Lill-Pep" som tydligen ska börja vinna i ungdomsfotboll nu också.

Kom ihåg att inte vara för bra bara - man får mycket oförtjänt skit om man bara vinner och vinner, spelar ingen roll om man bjuder på fantastiska träningar där alla är glada, det spelar ingen roll om du lägger ner hela din fritid och utvecklar alla kidsen, det spelar ingen roll om du vinner alla matcher och alla spelar, FÖR det finns ALLTID nån som är missnöjd, avundsjuk och hittar en tagg i sidan till dig. Ibland bara för att det finns psykopatiska drag, ibland bara för att dennes "son/dotter" inte får lägga frisparkar och straffar, därför att dennes lilla yngel inte får stå i centrum !!! Det sprids osanna rykten från någon som inte har helheten eller någon som hört ett fragment av någon annans uttalande.

Var beredd på det ! Njut av ditt eget utvecklande och Lill Barcas glädje och framgång på träningarna.....till en början. Sen tar du reda på vem"psykopaten" är åsså ser du till att denne blir ansvarig för nåt i laget - dock ska inget ha med fotboll att göra.  

DEN NI !

 

Vi hörs / Love

 



Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Love B´s blogg. här kommer det att skrivas det som faller mig in, just för tillfället...

Länkar

Senaste inläggen

Liverpool

Klockan är

Omröstning

Vad gillar du bäst?
 Liverpool FC
 Se på Tv
 Läsa en bok
 Fiska
 Blogga

Vädret

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<<
Maj 2011 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards