Alla inlägg den 11 maj 2011

Av Love Borg - 11 maj 2011 19:37

SPA´t after work var trevligt, helst alla pajer som lagats till   …Chi gong, manikyr, ögonbrynsnoppning, massage, fotvård, ”spikmatte-terror” (den mattan förstår jag mig inte på)….AJ ! Men det fanns en massa ”luktagott-grejer”……Jamen det var bra faktiskt, speciellt pajerna då ;.) Fick dessutom en del bilder till Ditt å´ Datt, vår personaltidning.

 

Grrrrillen….är inte använd än…Grrrr !

 

För 15 år sen skulle jag ha varit fruktansvärt intresserad av hur det går för Sverige i Hockey VM.

Nu ligger det på planet att jag känner till att det är hockey VM, och att Sweden spelar, men har ingen aning om hur det gått hittills, vilka lirare som deltar. Då var det roligare förr när det var Björnligan på tvären i ishallen…DÅ hände det grejer. Fan va skoj det va! Däremot hörde jag att Brynäs har några vassa på gång…..så jag tror att jag och Mr Ström får en rolig vinter. Vi trodde ju under en period att Modo skulle få åka på bortamatcher som Oskarshamn och Malmö….Men de hankade sig kvar och jag är imponerad över beslutet att ta Uffe Samuelsson som tränare och coach – bra gjort ! Kan bli farliga nu om de ”föryngrar” medelåldern från 43 till 24…Då !!!

 

Legat i sanden på Maln med en blondin idag ! Jajamän, myst på Maln idag. Eliza, å Mojjen gick på prommis och vi kunde sköta oss själva. Å´ hörrni, hade betalt också.  

 

Sitter och förundras över hur Björn Rosentröm får till sina texter…Men det är ganska skoj att lyssna, måste jag säga. Alltså låtar som Hultfredsfestivalen, Johanna och Sven, Lurad, Glove sex guy och Pojkarna som busar…..Haha, ja jävlar !

 

Behöver en Gräsklippare! Nån som behöver bli av med en begagnad kanske?


Dagens Liverpool:

The Guardian skriver i dag att Liverpool har siktet inställt på följande spelare i sommar:

Reportern Andy Hunter tror sig veta att Liverpool kommer att jobba stenhårt på att köpa loss Ashley Young, Aston Villa, Charlie Adam, Blackpool, Stewart Downing, Aston Villa, Gary Cahill, Bolton och Phil Jones, Blackburn, samt Jose Enrique, Newcastle, alternativt Evertons Leighton Baines.

Jamie Carragher har nu spelat 666 matcher för POOL - det är stort !

Se bild nedan.


Ok, det får bli allt för idag. Vi hörs / Love

 

Av Love Borg - 11 maj 2011 10:45

Kontroll, på karta och kontroller fick vi träna idag. Om någon är van att gå rakt fram, bestämma sin egen, få sin vilja fram väg då är det inte så lätt. Det fick några erfara idag... Ha!

 

Snabbtitt, ja det får bli så ibland Ha!

 

Spa...kväll. Japp ikväll är det spa on work. Nu ska det skönhets-behandlas, masseras, smaskas nyttosaker och göra avlappningsövningar. Haha, detta med avslappningsövningar blir väl kanske inte några problem kan jag tro. Måtte man inte börja ssssssnarka bara.

 

Blogg-rim, vet inte varför men började rimma bara... Blogg, grogg, smogg, logg, dog och N´gog - den sistnämnda är en Liverpoollirare som förmodligen får börja se sig efter en ny klubb om han inte nöjer sig med att bära vatten och putsa skor till Suarez och Carroll.

 

Avundsjuk, på Maine som nyss berättade att hon skulle åka till London och gå på Emirates (Arsenal) på fotboll... undrar om Lurken får följa   


Ooops, va klockan går. Slut på breaket och vi ska på Maln och jobba nu...Hihihi, den du Pelle!


Vi hörs / Love

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Love B´s blogg. här kommer det att skrivas det som faller mig in, just för tillfället...

Länkar

Senaste inläggen

Liverpool

Klockan är

Omröstning

Vad gillar du bäst?
 Liverpool FC
 Se på Tv
 Läsa en bok
 Fiska
 Blogga

Vädret

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<<
Maj 2011 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards