Alla inlägg den 26 januari 2013

Av Love Borg - 26 januari 2013 09:08

Backup, istället för, stand in, JA precis. Känns som en ära att vara stand in för Pal. Gjorde en insats modell större i veckan då Pal hade större uppgifter för sig än att vara lekledare. Jor´å det gick ju bra på de flesta vis även om nån släppte en rejäl........, men det ordnade sig det å ! Nu tror jag att Pal fick mersmak för nu tycker han att jag ska vara Stand in ännu en gång tydligen. Javisst, det löser sig Pal !

Än en gång så imponeras jag oerhört av dom som gör det varje dag ! Ni är otroligt bra...

  

Å, ett otroligt STORT TACK till brudarna på jobbet som ställer upp för mig...när jag inte kan "sjunga ut" ! Big hugs to all of you... Means a´lot.

  

Diskuterade Skymningar och Gryningsstunder med Toggelito. Han har ”nog” varit med om fler ”soluppgångar”........än mej han. Vi hade en mycket bra analyseringsstund där vi stötte å blötte en del väsentliga och värdsliga saker. Tror, men är inte helt säker att vi bestämde att det är dags för plingsittning snart. Å, Toggelito hoppas kunna slå Urbanius rekord på ”åtta”.....eller var de så att det var jag som hoppades...fniss !

  

” a Love”…..Visste inte VAD DET VAR förrän den här veckan. Men nu vet jag vad ”att göra en Love” är. Skulle kunnat vara observera, fundera, agera...men i det här fallet var det tyligen något helt annat. Typ agera !!! Jaja, Pal kan han ! Dessutom tyckte han att det skulle vara kul med lite ”interagering” all over the place. Visst ” Wait and see man...

  

Polacken, Polacken den kamraten. Hade en liten sittning dan före dan. Man skulle kunna säga att den stackarn har en skruv lös ! Eller rättare sagt HADE....då man nu plockat bort titanens avlånga delar och bytt ut mot platta. Känner att han kommer ha fördel av detta då krocketsäsongen startar. Är dock lite orolig då vi ska åka till England (du vet inte detta än kamrat). Jag menar säkerhetskontrollen i Manchester, London eller kanske Liverpool....Piiiiiiip ! - Okey Mr Ugh, empty your pockets please ! – Well you know , I have a little bit of steel in my body...säger han med ett flin. Vad hander då?

  

Måste det vara kallt så länge. Det borde räcka med en par dagar ju. Trött så till den milda grad (haha) att det blev natti kvart över 8 en dag den här veckan...å, de e ovanligt ska ni veta.


Mindcraft är intressant...Tankar är märkliga.


Chelsea, Eller Chelshit reste till Swansea för en cupmatch, Chelsea hamnade i underläge, Chelsea fick ett inkast, Chelsea sparkar bollkalle ! Hela England skrattar när avstängningen kommer. Ska vi hoppas på 20-30 matcher...Jag menar Suarez fick 8 matcher för en kommentar till en annan spelare ! Och om du sparkar en människa som ligger ner på stan inför 40.000 åskådare så kan det nog bli en misshandelsdom. Men nu är det ju så att det var en ”Londoner” och inte en ”Scouse” som gjorde detta....så vem vet...

  

Från det ena till det andra...Ni vet Farmen. OMG vad dom är jävliga med varandra. Mobbning på bästa sändningstid...En satte man i skogen för att göra 100 Grillpinnar, En satte man för att räkna hur många gånger korna gick in och ut i ett vindskydd...å en massa mer...VARFÖR??? Jo, för att man kunde göra så ! Gillar ju ”interaktionen”  i sådana program, men dock inte mobbningen. Kanske man måste se bortom detta i dessa fall....eller?

  

Har börjat Quizkampa !!! Å, jag säger som jag sa till nån. Av svaren att döma är man inte kärnfysiker direkt...eller egentligen passar väl inte frågorna eller ämnena mej så bra....INTE NÅT AV DOM !!!!! Fansjävlahelvetesskit.com

  

A lonely surfer, crazy att FB......Mmm, vadå ! Jo, nu ska detta lindas in reeeejält som vanligt...såklart. Men vet inte hur jag ska börja, nu kanske Spokewriter skulle var´t här. Okej, DET var en gång” en lite galen, lite gladlynt, lite trevlig, lite tystlåt....nä, inte tystlåten direkt, utan ganska pratsam egentligen eller ska vi kanske säga att mungiporna var väloljade av både skratt och ord som blöddrar ut mellan tandraderna, vill inte säga högljudd utan mer som en lugn mistlur.....Man skulle kunna påstå att hon var ”ett väsen”. Ha, skoja ba ! (Som alltid så blandas då och nutid i svenskan på denna blogg)... Hursomhelst så önskades lite ”fantasy which did the cheeks colured in red”  Jadu, Fantasi kan ge rödlätta kinder ibland. Dock får jag väl hoppas att inte nån blir högröd av ilska av ovanstående ord ! Nja, får nog ta mig en funderare kring vad som ska uttryckas i fantasin. Ni vet, observera, fundera, agera....write or not to write is the question, you know…

        

Kikade på Granlo igen. Nu tog man sig an Tyresö, Trollbäcken, Alltså det är jäkligt bra innebandy. Samuelsson, Johan”måste vara bäst i världen” Samuelsson. Helt otroligt va bra han är. Å, nu visade även hans bror Anton upp saker som man blev helt brydd över. Hade ett av hans briljanta nummer slutat med mål så hade det nog varit årets mål alla kategorier...Otroligt kompetenta, kvicktänka spelare både två. Urkraft och finess i en fantastisk blandning. Granlo kommer att bli starka vad det lider. 3 rejäla nyförvärv och dom vinner Superligan nästa år – Kom ihåg var ni läste det först ! 10 feb dags igen. Då kommer Pixbo på besök.

  

Passenger och Third Eye Blind, har jag lyssnat på under veckan. Nice shit I think !

  

Would plan a trip with pals next spring...Föreslår en sittning där vi bestämmer destination, aktiviteter å sånt... I fix the ”Newcastles” and the food....Say when Pals !

  

Skooooterman in da house...är just nu på uppkörning a´la skoter. Efter det så är han legal...å jag fick reda på att även jag får köra..Hehe, nu ska vi på tur. Nu slipper man gå/springa intervall från Mansion Place...kanske.

  

Antonio de la Borgas har skinnat mig en par gånger den här veckan. Ja, ovanligtvis har jag loosat en par vadlsagningar...Dock har jag en grej på gång för att ta tillbaka det jag loosat...å lite till !

  

Victorious ska på tripp igen den här helgen...Do your best och använd mitt och Pernilla Wibergs råd kamrat son in the north ! Det funkar vet du. I promise.

  

Topp 5

  1. Like always my awsome kids
  2. The music I´m listening to
  3. The pals I trust
  4. “interagerandet”
  5. Allt som kan ge ett leende

Botten 5

  1. Huvudvärk, Kallt, Å en aning trött
  2. Elräkningarna
  3. Inget riktigt rutavdrag den här veckan heller 
  4. The Bullshit å gnället
  5. Alla förluster i FIFA, WF och QK...dock brukar jag säga...att jag förlorar då jag vill förlora. Det kommer Antonio att få erfara vid revanschen...Fniss...

Vi höres // Loven

Presentation


Love B´s blogg. här kommer det att skrivas det som faller mig in, just för tillfället...

Länkar

Senaste inläggen

Liverpool

Klockan är

Omröstning

Vad gillar du bäst?
 Liverpool FC
 Se på Tv
 Läsa en bok
 Fiska
 Blogga

Vädret

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards