Alla inlägg under november 2012

Av Love Borg - 10 november 2012 14:46

En liten analys av de senaste dagarna…

Oxfile and wine hos Bettan… Smakade smaskigt tillsammans med mangorajan. Blondie var med å gjorde middagen till en very nice kväll.


Var med Pal och gjorde Handlingen inför wordfood. Detta gjorde att man fick sig en liten funderare. Alltså jag handlar 8 av 10 gånger på min stamaffär, jag handlar nästan alltid ganska sent och alltid ensam. Helt plötsligt kommer jag dit i rusningstid med kompis Peter Pal…Vi har en gemensam vagn för vi ska handla till vår gemensamma fest för några jobbkompisar. Plötsligt vänder jag mig om och frågar Peter vilken sorts grädde vi behöver till vår Meny. I samma veva kommer tankarna……hmm, vi är ju inte direkt själva här och vänder mig försiktigt om och ser att det är typ 7 st andra som ska köpa grädde el mjölk !

Å just i detta börjar tankarna att fladdra,,,Shit, vad ska dom tänka nurå?? Ja, vi går vidare om än en aning spända… Vad händer då? Jo, vi möter en bekant till Peter som gör stora ögon !!! Och börjar prata om förkylningar och typ väder å vind…Jaja, väl i kassan så träffar vi på två bekanta till mig som jag hejar på, men känner att jag tittar lite ”under lugg” (HAHA !) och vänder ganska snart bort blicken… Kontentan av denna handling blir : Vad andra ”kanske” tror stämmer inte alltid med det jag vet !

(hursomhelst så var det ”bitchen” som bar kassarna till bilen) HA !

  


Gårdagskvällen var riktigt trevlig med den första upplagan av WORDFOOD. Efter en liten spökhistoria, så var det dags för en RÖD…..innan förätten skulle fram. Sparris mä bacon och gräslöksdressing var det första vi stoppade i oss. Pal å jag blev överraskade av den där dressingen. Smakade ju bra.

Sen var det dags för semifinal i BUZZ (Pal å jag själv var direktkvalificerade till finalen). Efter ett uppvärmningsheat så avgjordes det hela… i BUZZ-semin på det engelska språket var Ubben och Camilla starkast och tog sig till final…

Varmrätt bestående av Pasta med lök, champinjoner och parmesan…under detta matintag spelade vi vaje persons favoritlåt. Jäkligt kul faktiskt, då vi inte hade så bra kontroll på varandras musiksmak. Låtarna som spelades var:

Level 42 – Love games

Zusanne Vega – Tom´s Diner

Hardcore Superstar – Run to your mama

U2 – With or without you

Freddie Mercury / Montserrat Caballé - Barcelona

Ulf Lundell – Rom i regnet

Sen östes det på med ännu fler favvolåtar – härligt !!!

Var faktiskt in till grannen å frågade om musiken…Nja, lite för mycket bas tyckte även jag själv   ))))))))))


Efterrätten som var chokladfondante föregicks av en del svordomar från Pal !!! – Fungerar verkligen din ugn ??? – Hörru va äre för fel på ugnen??? – Fan, jävla ugn !!!

Haha, men det smakade bra till slut och det var verkligen en fondante…

Dags för final…Irjis å Anna Stina erbjöd sig att sköta disken…tack !

  

Finalen blev…nja, ska inte säga en ensidig historia men lite som en dag på jobbet. Gick ut lite löst å lät alla ha lite roligt….. och sen som man säger i travet ibland ”avgjorde jag i ett nafs” !

Buzzvictory till Loven. Dock fick priset i form av en chokladkalender gå till tvåan Camilla.

  

The Scrabble blev en kamp mellan tre lag som lottades fram. Pal å jag ledde till mållinjen, men väl där stegade lag Camilla/Ubbsingen förbi och vann väl….välförtjänt trots allt. Lag Irjis å ”Stina” hade det lite tyngre med en väldig otur med bokstäverna…en del ”kontroverser” och många stavningskontroller under spelets gång – kul !

Jag har Vaskat rejält i veckan. Först en hel låda ”sydafrikanskt krav” och igårkväll en par svarta mitt framför Irjis…ajajaj.

Sammanfattning:

Gott sällskap

Hyfsat käk tycker jag

En hel del Old stories round the table…”undrar om nån spanade”

Goda röda tyckte alla (tänk att röda alltid fungerar)

Härlig musik

Tack för att ni kom till wordfood 1.


Sitter just nu å kollar Giffarnas kvalmatch mot Halmstad. Fotboll på den nivån är inte ens samma sport som i de stora ligorna. Men bara man vinner så !


Så mycket bättre ikväll…ser fram mot detta. Men förstår inte hur man ska kunna göra nåt med Miss Li´s sånger…Men låt mig bli överraskad!


Suck…inga kids här idag heller.

Imorgon ska poolarna lira mot Chelshit !

Vi hörs / Loven

Av Love Borg - 6 november 2012 16:29

Blood is red for a reason…that’s for sure.


USA, stormen kom , sågs och försvann, men lämnade stora spår. Just nu är det val i United states of America...Något som påverkar hela världen i olika former. Hörde att medan Mitt Romney gick iväg för att rösta på sig själv och fortsätta sitt kampanjande så stack Obama till basketplanen för en stunds bollande – Basket var härligt när Michael Jordan lirade...

Jaja, vi får se vem som får adressen 1600 Pennsylvania NW Washington DC? Vem som får tillgång till ovala rummet :-) Min gissning är att Obama får stanna kvar !


Inför wordfood så ska det handlas...det får bli imorgon tillsammans med Mr Hammer. Han frågade idag om jag valt låt än....Hmm, näe inte än. Åååå, måste ju städa...idag eller imorgon. Det får bli idag.......................................eller imorgon.

  

Idag hade jag Hammer som hantlangare på physical education. Lite kul att vara tillbaka i den positionen faktiskt. Flöt på rätt bra tycker jag. Hade lovat glada miner efteråt...å de var det väl...


“Living lights” I form av some candles. Några tända i mörkret nu. Gillar ju dom där ljusen jag. En del av mitt bejakande av den mjuka sidan. Ääää, gillar levande ljus ba !


Än en gång looking forward to ”UGHS” representation den 8:e !

På torsda´n blir det....a trip to Bettans place. Betyder det att det blir en tvådagars måntro. Jag gör som Sivan gör...Maybe we go for it :-)


Dagens Pool : Luis Suarez var Liverpools bästa spelare i matchen mot Newcastle, men var tvungen att på egenhand skapa något. Han krönte insatsen med ett underbart mål och attackerade hela tiden Newcastles försvar som hela matchen igenom hade att svårt att hantera honom. Brendan Rodgers menar att Luis Suarez är en anfallare av absoluta världsklass.

"Suarez är så skärpt och så klurig. Han är en anfallare av världsklass. Med den formen som han visat blir försvararna både frustrerade och provocerade.

"Det är en fröjd att arbeta med honom. Varje dag arbetar han för att förbättra sig. Han är en ung spelare som har dedikerat sina bästa år åt oss."

I somras skrev 25-åringen under ett nytt långtidskontrakt med klubben. Han har nu gjort sju mål på tio ligamatcher. Endast Robin van Persie har gjort fler mål i ligan denna säsongen med sina åtta.

  

 

Lyssnar just nu på Peter Lemarc då Pal säger att den nya skivan ”Svag doft av skymning” är kanon. Gör ett försök ! Annars är det Balladlistan som rullat på slutet.

 

Två kinesiska ordspråk som avslutning :

Om du tror att du vet allt är du dåligt underrättad. 
Det är bättre att fråga och verka okunnig än att inte fråga och förbli det.


Vi Hörs // Loven

Min kyrka / Peter Lemarc

 

Av Love Borg - 5 november 2012 19:23

Fick ett sms idag av ”Mr Big Trotting Man”, det stod – har du möjlighet att hänga med och luncha på Hagmyren, det är lunchtrav ! Ooops, tyvärr jag jobbar. Nästa sms – det gick bra, + 4000 kronor. Jaja, kul för dig – jag gjorde andra saker på min lunch. 

  

Dock blev jag hästägare idag då jag köpte andelar i Rixhästen. Hälsinglands bidrag ska tränas av Stefan Arwidsson i Bollnäs. Må den bli en succe... Har faktiskt varit hästägare tidigare. Den hette Speedy Special...å jag ska säga att det var ganska lite speed och ganska mycket special med den.


Kommer ni ihåg Rummel och Rabalder. Vet inte riktigt varför jag kom å tänka på dom just nu. Kanske beroende på nåt jag upplevde idag...på jobbet eller någon annanstans.


Är tvättandes nu ikväll. Är ganska okej att tvätta, men att ta reda på torr tvätt är väl inihelvetetråkigtdet.se

OCH apropå tvätt så hittade jag två badlakan på HELT FEL PLATS idag igen...och visst, det gjorde inte så mycket...MEN DET TREDJE BADLAKANET låg verkligen fel – inne i en garderob bland kläder! Mycket konstigt...hur har det kunnat lägga sig där själv, för inte gör väl någon nästan vuxen eller vuxen något sånt ! Hmm knepigt !

  

Mellan tvättarna är det filmtime igen. En gång i Phuket...och så här efter typ halva filmen så är den väl okej...

Nu blir det bastucomeback...det var ett tag sen jag var i hetluften faktiskt...


Längtar efter julgranen !

Längtar redan efter grabsen...TROTS  the strange  bath towels places..

Längtar efter…

Mer blire väl inte ikväll. Vi hörs / Loven

Hoppas på lite mer sömn inatt än det varit på slutet...Provar att lira den här musiken för att se om det hjälper.

Av Love Borg - 4 november 2012 22:09

Igår var det minnesgudstänst i Jakobs kyrka. Jag var på plats tillsammans med två av boysen och far. Jakobskören sjöng bra. Ave Maria var verkligen kraftfullt. Tände också ljus på gravarna och det var ganska mäktigt med alla ljus i mörkret. Vi tänker på dig...

Är faktiskt fridfullt att sitta ner en stund i kyrkan, dock väldigt obekväma bänkar.

Så mycket bättre beskådades med grabsen igår. Ovant men kul att båda var hemma och gjorde mig sällskap. Undrar just när trean, eller ettan kommer hem å hälsar på.

Hur som helst så gjorde väl Uggla nåt som vi kommer att få lyssna på framöver. En grym version av Olles ”Jag å min far”. Alltså riktigt mäktigt ! Sen måste man ju säga att Maja, Miss Li har ett härliga sounds

  

Man liksom längtar till nästa avsnitt då man ska tolka Miss Li.


Har sett två filmer under helgen. Startade upp lördagen med Kate och Leopold, på egen hand. Den ska man ju iofs se med NÅN…den är ju riktigt bra och det finns några scener där Leopold är rätt skön och Kate, alltså Meg Ryan är fantastiskt ljuvlig. Man undrar om det finns fler av Meg Ryan och fröken Berg?

Film två innehöll också massor av känslor, dock av annat slag. Det var ”Back to Vietnam”. En krigsfilm där ett gäng ”gamla soldater” åker tillbaka till Vietnam efter krigets slut för att ”efterarbeta sina känslor”


Tack Jocke för datorhjälpen !

Har köpt de första klapparna !

Hur skulle det gå utan Spotify !


Måste få hjälp med hur man gör nåt gott med kantareller ! Gjorde varma mackor ikväll. Skönheten sa att de va gott (  ) 

och grabbarna sa – går väl att äta !   

Tips tack !


Ser fram emot 8 december på The Mansion…Hugh eller Ugh som jag brukar kalla honom ordnar nog ett super quality party då...

  


Funderar var Herr Nilsson tagit vägen? Ger honom two days….sen får väl jag höra av mig.

Pekka hälsade på…kul att han gör så. Alltid Lugna trevliga diskussioner…


Ser även fram emot klassfesten…menar personalfesten. We gonna paint some sticks then ! Moooouuuuhaaaaa !


Wordfoodveckan startar…Hoppas nu Pal tränat riktigt på Fondanten så den smakar nöjaktigt.

// Loven

Av Love Borg - 2 november 2012 17:32

Tack store hövding för smuttningen på The KIZZ wine. Sorry att min karma inte räckte till för att Malmö skulle kunna ta tre pinnar... Korven smakade annars prima och värmen du bjöd på...blir shorts nästa gång... (eller kanske shots) HAHA !

  


Tog oss en riktig rundtur igår under övningskörningen. Mot Strömsbruk och hemtrakterna där vi körde runt i samhället som en gång sprakade av framåtanda, mys och allt det där fina. Numera känns det tyvärr förfallet och inte hemtrevligt. Hursomhelst så var det jävligt bra att växa upp där med alla kamrater osv. Fortsatte mot Stocka där vi gjorde Rönnskär och Morängsviken. Gillar Rönnskär och skulle gärna ha en av de där små stugorna som vetter ut mot havet. Fortsatte mot Harmånger där vi gjorde nedslag på kyrkogården och morsade på mormor och morfar, Sara och knut.

Styrde sean mot Hånnick och där vid ”sågen” kollade vi in store hövdingens båt. Anton sa – var det här ni angjorde en brygga på ett roligt sätt ? – Ha, nja, det var visst när vi kom fram till Stugan därbortom Storön. Slängde också ett öga mot Kajsas...berättade om ett tillfälle då jag sa BU i mörkret !

Efter detta valde Antonio att färden skulle gå mot Ilsbo. Väl där stannade vi på macken och gjorde rent rutan efter all lerkörning....HAHA ! Och åt en av de bästa grillade med bröd som vi provat, Whaoo ! Å´sen raka vägen mot Hudiksvall. Bra Kört A! Miss Li brukar sjunga – My heart goes Boom Boom !!! skojar bara, bra kört Antonio !

  


Provade under gårdagen att tillaga kantareller. Stekte i smör tillsammans med lök och tillsatte lite grädde – gick hem ”även om det skulle funka mä nåt mer”


Man sa…Listen carefully how a person speaks about other people too you, This is how they speak about you to other people…Hmm, ja, det ligger väldigt mycket i det ! Å ska man rannsaka sig själv till fullo så har det väl hänt att man själv…..samspråkat på det viset om än kanske inte med ren illvilja !

  


Vann en fantastisk wordfeud-vadslagning mot Pal. Ser fram emot priset småningom. I övrigt så är ”ordformen” rätt okay !

  


Har sett sex avsnitt av Being Liverpool och det är jäkligt kul när man känner igen sig på olika ställen i staden och på Anfield. Och herregud vad tränar´n Brendan Rodgers imponerar på olika sätt.  Snacka om PASSION IN THE WORDS.

We know that you do everything with a purpose Mr Rodgers. Keep up the good work. You´re Super Quality.

 Vi hade en tidigare som vände klubben mot toppen vars namn var Bill Shankly. Tror han var skotte faktiskt och om honom sa man – He made the people happy. Nu står han staty utanför Anfield. På spelarfronten är vi lite oense om VEM som är viktigast just nu. Joe Allen styr mittfältet och är den som får de mest positiva från pressen. Anton gillar Jojo Shelvey medan jag själv anser Glen Johnson som den spelare jag tar ut först i startelvan. Min norrländske, västerbottenboende son säger att Big Andy ( Andy Carroll) är bäst ! Nu blev ju han utlånad till värstingarna i London, nämligen West Ham, så för närvarande dominerar han inte träningarna på Melwood.

  


Idag har boysen städat garaget – tack ! Övningskörningen gick mot Saltvik idag. Krokig väg det där, och ojämn ;-) Har tränat på en förrätt med sparris idag. Jeppe gav den en 5:a, Antonio en 7:a och jag själv anser att det finns mer att göra på den !

  


Okej, då får det väl räcka med orden just nu då...Avslutar med att spela Miss Li och My hearts go Boom Boom... // Loven

Presentation


Love B´s blogg. här kommer det att skrivas det som faller mig in, just för tillfället...

Länkar

Senaste inläggen

Liverpool

Klockan är

Omröstning

Vad gillar du bäst?
 Liverpool FC
 Se på Tv
 Läsa en bok
 Fiska
 Blogga

Vädret

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards