Alla inlägg den 5 juli 2013

Av Love Borg - 5 juli 2013 19:34

Har nu ”semestrat” i några dagar…Men det verkar inte skallen ha fattat. Omöjligt att sova som man borde. Vet inte riktigt vilken strategi som är bäst. Kanske får några tips efter att ha bloggat här. Har iofs redan fått ett tips som har provats…ska prova igen snart….Å, det kanske hjälper sinnesfriden till oanade höjder…Hmm,hur lät det där egentligen.


Har ju kört Björkbergssexan igen…Å brukar ju köra med den s.k Sportracker för att se hur långt det blir, tid osv…Å, sen lägger jag upp alla träningar i diagram…Haha, skoja ba ! Hur som helst, efter att ha kört sexan och kom hem lite halvtrött så visade ”mätarn 4.4 km !!! Det var ju inte bra…Kan det bero på att man är så lätt i steget måntro att det inte märks när man nuddar jordskorpan….den troliga orsaken är väl att GPS:en tog en liten paus under vägen.


Jönsarna är ju hemma efter at tha varit på KOS…OMG vad de handlat onyttiga saker med sig hem…Å, jag lovar dom grejerna finns inte att köpa på ICA Supermarket.

Så Ludde, Peter förvänta er en inbjudan snart så ska vi göra va dom gjorde förut….minns ni när jag ”hade inbrott” ? Dags för revenge eller kvittering låter bättre ;-)


Luis Alberto, Kolo Toure, Lago Aspas, Simon Mignolet, och snart förhoppningsvis Henrikh Mkhitaryan....Whaooo grymt transferfönster hittills...

Känns som ”nåt händer” i Liverpool FC. Jag vill dit igen. Sitta med boysen nere vid hamnområdet Albert Dock, checka in pubarna och The Italian, Jamie Olivers restaurang…Åååå, måste bli nästa vår va gubbar !


Talang förtjänar tålamod…Det var Walter Hagen som sa det först, då angående Bobby Jones…Nu säger jag det i helt andra ärenden. Igen – Talang förtänar tålamod !


Vill så att jag skäms…Jovars, fantastiskt uttalande !


Bandyn…Mmmycket innebandy nu…eller träningar iaf. Skönt vuxetgäng….Sköna snubbar….tyvärr lite för sjuka f.n The youngsters ser starka ut !


Pokern…ja, fortsätt så.


Idag pratade jag med mej själv, OMG

Ikväll umgås jag med mej själv…tydligen !

Inatt ska jag sova…Jag kan sova…eller se på film !


Diamant är en form av kol Till skillnad från grafit (som också består av kol) är den mycket hård. Ordet "diamant" kommer från grkiskan, adamas (αδάμας), som betyder oövervinnerlig. Diamanten är en ädelsten. Oslipade diamanter kallas för rådiamanter.


Ok, vi höres, I hope / Loven

Presentation


Love B´s blogg. här kommer det att skrivas det som faller mig in, just för tillfället...

Länkar

Senaste inläggen

Liverpool

Klockan är

Omröstning

Vad gillar du bäst?
 Liverpool FC
 Se på Tv
 Läsa en bok
 Fiska
 Blogga

Vädret

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards